Вхід | Реєстрація

Нехворощанин украв з чужого поля тонну кукурудзи

До Новосанжарського райвідділу міліції звернулись представники одного з крупних агроформувань та повідомили, що з поля, яке розташоване неподалік села Нехвороща, невідомий викрав близько тонни кукурудзи. Після виїзду на місце оперативної групи та проведення розшукових дій правоохоронці вийшли на 65-річного місцевого жителя. Цей чоловік, очевидно користуючись старим правилом «Якщо колгоспне — значить,  нічиє», вирішив забезпечити своє домашнє господарство цьогорічною кукурудзою. Утім нагодувати нею свиней чи курок чоловік не встиг — міліціонери вкрадене вилучили, а проти крадія порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

***

Продовжують красти кольоровий та чорний метал. Так у селі Велике Болото у однієї з літніх мешканок невідомий зняв 10 метрів алюмінієвої огорожі. Після отримання заяви від потерпілої правоохоронці зуміли розшукати 24-річного місцевого жителя, який і скоїв вищезазначений злочин. Парубок лише два місяці тому повернувся з місць позбавлення волі. Але, що очевидно, на шлях виправлення не став. За ці два місяці він встиг скоїти одну крадіжку у Малій Перещепині, а тепер «засвітився» вдруге. Проти молодого чоловіка порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 185 ККУ.

***

Новосанжарські правоохоронці досить часто вилучать у жителів району наркотичні речовини. Так у селі Ганжі на подвір’ї 55-річного місцевого жителя міліціонери знайшли та вилучили 38 рослин зеленого кольору. Рослини відправили на експертизу до обласного центру, а там підтвердили: це конопля! За вирощення наркотичної рослини проти господаря садиби порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 110 ККУ,
Захоплюються наркотичними речовинами переважно представники молоді. Так під час санкціонованого обшуку в оселі одного з жителів району було знайдено 100 грамів речовини зеленого кольору, схожої на коноплю. Разом із нею міліціонери вилучили і так званий «бульбулятор» — пристрій для паління коноплі. Як пізніше з’ясували правоохоронці, обидві знахідки належали 17-річному сину власниці будинку. Проти нього і порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 309 ККУ.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2011, 15:54 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації