Вхід | Реєстрація

Перевірки малого бізнесу за ініціативою ДПС не проводяться

Перевіряються лише підприємства, які підпадають під категорію «ризикових» на підставі скарг та заяв громадян, які обов’язкові до розгляду відповідно до діючого законодавства, а також за вимогою правоохоронних органів. Оскільки до оподаткування залучені суб’єкти господарювання з значними валовими обсягами — втрати до бюджету від того, що не перевіряються малі підприємці, не відчуваються. Дрібні порушення не цікавлять — це не питання забезпечення надходження до бюджету значних сум та детінізації економіки. При зменшенні декларування доходів підприємці втратять можливість бути «неперевіряємими».

Маєте запитання — телефонуйте!
15, 16 вересня 2011 року: з 11.00 до 12.00 за телефоном 3–11–41 заступник начальника Кобеляцького відділення Кременчуцької ОДПІ Гусакова Людмила Вікторівна відповідає на запитання: нововведення Податкового кодексу, подання звітності в електронному вигляді», з питань діяльності відділення та протидії мінімізації доходів, податкового зобов’язання, адаптації податкового законодавства України до законодавства ЄС та проти мінімізації доходів, з питання порядку звернень громадян та проблемних питань в оподаткуванні, прибутковості підприємств, оподаткування доходів фізичних осіб, питання умов надання соціальної пільги, отримання «зарплати в конвертах», оподаткування прибутку підприємств, спрощена система оподаткування.

До відома громадян району
Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ запрошує суб’єктів підприємницької діяльності району на семінари-практикуми (безкоштовні) які відбудуться о 11 годині в приміщенні Кобеляцького відділення (м.Кобеляки, вул.Касьяна, 2, теми семінарів-практикумів: Нововведення Податкового кодексу. Проблеми та нові можливості. Практичні рекомендації». 14 вересня 2011 року (кабінет № 8) для юридичних осіб. 15 вересня 2011 року (кабінет № 8) для фізичних осіб. Телефон для довідок: 3–11–41.

Автор: Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2011, 11:20 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації