Вхід | Реєстрація

Зміни до торгового патенту

У разі зміни відомостей (найменування, коду ЄДРПОУ, № облікової картки, адреси, виду діяльності та інше), до торгового патенту вносяться зміни
Відповідно до п. 5 Порядку заповнення торгового патенту, затвердженого наказом ДПА України від 28.02.11 № 109 (далі — Порядок), заповнення реквізитів торгового патенту на провадження торговельної діяльності, діяльності з надання платних побутових послуг, торгівлі валютними цінностями, діяльності у сфері розваг проводиться на підставі оформленої відповідно до пп. 267.4.1 п. 267.4 ст. 267 розділу ХІІ Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-IV заявки на придбання торгового патенту. Згідно із п. 9 Порядку, на підставі письмової заяви суб’єкта господарювання щодо зміни місцезнаходження до торгового патенту вносяться відповідні записи, завірені підписом відповідальної особи та печаткою органу державної податкової служби. Таким чином, внесення змін до торгового патенту у разі зміни відомостей (найменування, коду ЄДРПОУ, № облікової картки, адреси та інше) здійснюється на підставі письмової заяви суб’єкта господарювання.

Автор: Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2011, 11:33 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації