Вхід | Реєстрація

Від кобеляцьких міліціонерів не втечеш

Від кобеляцьких міліціонерів не втечеш
Це вони впевнено довели під час змагань Спартакіади товариства «Динамо».
Ні для кого не є секретом, що серед обивателів сформований стереотип про фізичну форму середньостатистичного українського міліціонера. Його уявляють товстим дядьком із задишкою і купою хвороб внутрішніх органів, здатним знешкодити потенційного правопорушника хіба що за допомогою ваги власного тіла.
Насправді ж усе не так. У будь-якому випадку співробітники Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ у змозі спростувати хибний стереотип. Це вони блискуче довели під час регіональних змагань у рамках спартакіади фізкультурного товариства «Динамо». Усі міліціонери, як відомо, є динамівцями.
У змаганнях, які проводили в останній день літа у Кременчуці, крім кобеляцьких правоохоронців взяли участь їх колеги із міськ- та райвідділів Кременчука, Комсомольська, Глобиного та Козельщини. Наші земляки продемонстрували відмінну фізичну підготовку, впевнено випередили шість інших колективів. Вони перемогли у турнірі з міні-футболу, виграли естафету та змагання з підтягування на перекладині та перетягування канату. У гирях і армреслінгу кобелячани посіли другі місця. І лише в стрільбі вони не потрапили до числа призерів. У результаті набрали найбільшу кількість залікових балів і впевнено перемогли у загальному заліку.
Особливо відчутною була перевага кобеляцьких динамівців у естафеті та турнірі з футболу. Одразу троє кобелячан пробігли стометрівку в межах 12,2–12,4 секунд. Такою швидкістю не можуть похвалитися більшість не те що дорослих чоловіків, а навіть підлітків. Так що при переслідуванні на короткій дистанції кобеляцькі міліціонери доженуть будь-якого правопорушника.
У футбольному турнірі кобелячани буквально «трощили» своїх суперників, забиваючи їм голи на будь-який смак. Навіть у фінальному матчі вони суперупевнено з рахунком 5:0 перемогли фаворитів-кременчужан. Найбільший внесок у виграш земляків зробив Володимир Пащенко. У фіналі він чотири рази «розписався» у воротах до цієї гри «сухого» воротаря кременчужан.
А в змаганнях з підтягування на перекладині відмінні результати показали Дмитро Колісник і Владислав Ярошенко. Вони підтяглися 26 і 25 разів відповідно.
Крім названих фізкультурників кольори кобеляцького райвідділу захищали Михайло  Брейко, Тарас Несторик, Юрій Пилипенко, Максим Крей, Олександр Колінко, Михайло Вовк, Михайло Шарівський, Андрій Полонський, Микола Богун, Максим Білаш, Олександр Логвиненко, Микола Баранник та Вадим Довгоженко.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2011, 11:41 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації