Вхід | Реєстрація

Безбарвна поразка після блискучої перемоги

На жаль, кобеляцький «Колос» не зміг утримати переможну ходу в першості Полтавської області з футболу.
Після перемоги над ФК «Пирятин» у минулому турі, надто після продемонстрованої видовищної та змістовної гри, уболівальники кобеляцького «Колоса» сподівались побачити щось подібне і в матчі з полтавською «Молоддю». Але вони були обмануті в своїх сподіваннях.
«Колос» програв середнячку першості з рахунком 0:2. І програв заслужено, як кажуть, «по грі». Кобеляцькі футболісти нібито й старалися, і прагнули виграти, але того дня у них мало що виходило. Можливо, на якість гри кобелячан вплинула відсутність кількох провідних гравців, зокрема, дискваліфікованого Олега Бажана, а також Віталія Пищити, який відбув на навчання. Довго згадуватиме поєдинок із «Молоддю» і Євген Волочай — один із героїв переможного матчу проти «Пирятина». При рахунку 0:1 на користь полтавців Євген не забив із одинадцятиметрової позначки. А можливо... можливо, як жартували деякі глядачі, потрібно було судді видалити нашого гравця. «У меншості «Колос» краще грає», — говорили вболівальники.
У кінці ж кінців, як казав класик сучасної української політики, «маємо те, що маємо». Тобто  — невиразну гру і негативний результат. Та найвідданіші вболівальники «Колоса» все ж сподіваються, що кращі матчі кобеляцької команди — попереду.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2011, 12:12 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації