Вхід | Реєстрація

У злодія знайшли наркотики

У злодія знайшли наркотики
Згідно розпорядження УМВС України в Полтавській області, у період із 5 по 15 вересня на території району проводили відпрацювання з метою покращити оперативну ситуацію та охорону громадського порядку.
У ході відпрацювання на території Кобеляцького району розкрито кілька злочинів. Деякі з них були скоєні ще у серпні.
22 серпня до райвідділу внутрішніх справ звернулась продавець одного із білицьких магазинів. Вона повідомила, що у цей день у неї викрали мобільний телефон. Жінка буквально на хвилинку вийшла у підсобку, та цього було достатньо злодюжці, який поцупив мобілку з прилавка. Підозрюваного у крадіжці затримали 6 вересня. У нього вдома знайшли чіп-карту від мобільного телефона. Сам апарат 27-річний біличанин вже встиг віддати під заставу у Полтаві. Крім того, під час огляду помешкання у нього виявили 350 грамів коноплі. Знахідка відправлена на експертизу. Проти біличанина за фактом крадіжки вже порушили кримінальну справу згідно статті 185 КК України. Схоже, що до неї додасться ще й справа по статті 309 за зберігання наркотиків.
28 серпня у одному із агропідприємств Кобеляцького району із зернозбирального комбайна вкрали 2 акумуляторні батареї. Злодієм виявився місцевий мешканець, 1989 року народження. Батареї повернуті на підприємство, порушена кримінальна справа.
5 вересня поряд із Кобеляками був знайдений труп. Ним виявився чоловік похилого віку, житель Київської області, про зникнення якого правоохоронці повідомляли через ЗМІ. Тіло знайшли на території Підгорянської сільської ради у полі сої під час жнив. Ознак насильницької смерті на трупі немає. Від села Кірове, де гостював, чоловік відійшов лише на 2,5 кілометри.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2011, 14:01 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації