Вхід | Реєстрація

Автозаводський район готується до Дня міста

Автозаводський район готується до Дня міста
В Автозаводському районі до 440-річчя Кременчука буде проведено 12 свят вулиць, назви яких пов’язані з Великою Вітчизняною війною. Свята пройдуть у мікрорайонах з 13-го по 23-те вересня. Перше свято має відбутися на вулиці 29-го Вересня. На нього запросили ветеранів, депутатів, мешканців мікрорайону, колективи художньої самодіяльності. Найбільш видовищний захід у районі, присвячений ювілею міста, запланований на 27 вересня. Традиційна урочиста хода почнеться від колишнього кінотеатру «Кропивницького» до пам’ятника Воїна Визволителя у Великій Кохнівці. Після мітингу та покладання квітів перед ветеранами пройдуть парадні колони військових, ліцеїстів, навчальних закладів району, пошукові загони, а також військова та спеціальна техніка. А 21-го вересня о 10-ій годині в парку Миру відбудеться урочистий захід до Всесвітнього Дня Миру «Голос Гонгу Миру». Захід включений до загальноукраїнського плану урочистостей щодо відзначення 60-річчя Української Ради Миру. На святкування очікується приїзд керівництва країни та голови облдержадміністрації. В рамках заходу плануються виступи творчих самодіяльних колективів ПК «Нафтохімік», дитячі конкурси та урочиста церемонія покладання квітів до Алеї Слави Меморіального комплексу парку Миру.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 вересня 2011, 17:14 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації