Вхід | Реєстрація

Збірна Комсомольська і Полтави «реабілітувала» себе на «МАЙDАН’Sі»

Збірна Комсомольська і Полтави «реабілітувала» себе на «МАЙDАН’Sі»
Команда Запоріжжя покинула проект із-за байдужості телеглядачів
В суботу, 10 вересня, в танцювальному проекті телеканалу "Інтер" "МАЙDАН' S. Другий сезон" відбулося перше чвертьфінальне змагання. Цього разу свою майстерність продемонстрували команди Харкова Запоріжжя, Чернівців і збірна Полтави і Комсомольска.  Кожне місто продемонструвало цікаві і яскраві постановки. Але як у будь-якому змаганні - переможені і переможці. Цього разу проект покинула команда Запоріжжя. За іронією долі - саме ця команда отримала найвищу кількість балів від жюрі, але ось телеглядачі чомусь не підтримали запорізьких танцюристів - цій команді вони віддали найменше своїх голосів.
А от команда Полтава-Комсомольск на цей раз показала крутий виступ, за що посіла друге місце в цьому раунді змагань.
За підсумками оцінок жюрі і глядацького голосування команди отримали наступні бали:
Чернівці - 108 балів
Полтава-Комсомольск - 102 бали
Харків - 101 бал
Запоріжжя - 95 балів

До речі, на другому ефірі окрім танцювальної битви міст, відбулося ще одно цікаве змагання - батл головного хореографа Олександра Лещенко і хореографа команди міста Суми Анатолія Фролова. Сумська команда покинула проект ще в першому ефірі але її хореограф не з тих, хто легко здається. Він вирішив викликати на дуель головного хореографа "МАЙDАН' S. Другий сезон"! Обидва дуелянти продемонстрували високий клас, запаморочливі трюки і неймовірні танцювальні па примушували затамувати подих усіх хто за цим спостерігав. У результаті жюрі - Оксана Байрак, Отар Кушанашвили і Дмитро Коляденко - виставили обом хореографам по 10 балів. На "МАЙDАН'S" перемогла дружба!


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2011, 10:08 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації