Вхід | Реєстрація

Свято вулиці 29-го Вересня у Кременчуці

Свято вулиці 29-го Вересня у Кременчуці
Першою у череді заходів, що організовуються Автозаводським райвиконкомом до 440-річчя Кременчука, сьогодні було проведено свято вулиці 29-го Вересня. Назва вулиці символічна - саме в цей день 58 років тому наше місто було звільнено від німецько-фашистських загарбників. На свято прийшли ветерани Великої Вітчизняної війни та труда, депутати Автозаводської районної ради, учнівська молодь та мешканці мікрорайону. Відкрив захід військовий оркестр 107-го реактивного артилерійського полку, який урочисто прокрокував перед ветеранами. Всіх присутніх зі святом привітали заступник голови Автозаводської райради Віталій Добрунов, Почесний громадянин міста Володимир Матійченко, та керівник госпіталю інвалідів Великої Вітчизняної війни, який знаходиться на цій вулиці, Микола Литвиненко. Мешканцям вулиці дуже сподобалися яскраві виступи колективів художньої самодіяльності Кременчуцького льотного коледжу. Свято завершилося символічним випускання повітряних кульок та куштуванням святкового короваю. Ветерани війни отримали квіти та подарунки від організаторів свята.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2011, 09:55 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації