Вхід | Реєстрація

Відбудеться сесія Автозаводської райради

Відбудеться сесія Автозаводської райради
Чергова IX сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука відбудеться 22 вересня в 14.00. Відповідне рішення прийняла колегія районної ради. Цього тижня проекти рішень, що виносяться на затвердження депутатів, обговорять на засіданнях постійних депутатських комісій. На сесії депутати заслухають звіт заввідділу комунального майна та земельних відносин райвиконкому Євгенія Ковніра про хід виконання повноважень в галузі управління комунальною власністю. Одним з питань стане утворення цільового фонду Автозаводської районної ради та затвердження Положення про порядок формування і використання коштів із цього фонду. Депутати розглянуть фінансові та бюджетні питання, а також низьку земельних питань. Зокрема про передачу у власність 26-ти земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків, гаражів, і ведення садівництва, та надання дозволів 32-м громадянам на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва гаражів. Всього на розгляд депутатів Автозаводської районної ради виноситься 20 питань.

Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 вересня 2011, 09:41 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації