Вхід | Реєстрація

Новосанжарські депутати кращі кобеляцьких

Новосанжарські депутати кращі кобеляцьких
Команда депутатів Новосанжарської районної ради впевнено перемогла у зональних змаганнях із футболу та волейболу.
За право взяти участь в обласному етапі змагань боролися депутати з п’яти районів : Новосанжарського, Кобеляцького, Кременчуцького, Глобинського та Козельщинського.
— Ми виступили досить вдало, — розповідає заступник голови районної ради і один із безпосередніх учасників змагань Микола Перерва. — Жодного разу не програли ні у футболі, ні у волейболі.
У волейболі наші депутати послідовно обіграли своїх найближчих географічних сусідів — Кобеляки та Козельщину. А потім зробили те ж саме і на міні-футбольному майданчику. 2:0 — перемога над Кобеляками, 2:0 — перемога над Козельщиною. І лише депутатам з Глобиного вдалося не пропустити жодного гола від новосанжарських колег — 0:0.
16-го вересня команда новосанжарських депутатів захищатиме честь району на обласних змаганнях. Там перемогти буде значно складніше, але будемо вірити, що нашим депутатам і це під силу. А там, дивись, недалеко і всеукраїнський рівень змагань, у якому вже братимуть участь і депутати Верховної Ради України. От кого б нашим обіграти!


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2011, 16:11 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації