Вхід | Реєстрація

«Я перемогла, тому що не боялася!»

«Я перемогла, тому що не боялася!»
Переможницею фотоконкурсу «Міс Нові Санжари-2011» стала 15-річна Аліна Соболь із села Руденківка.
За підсумками голосування Аліна набрала 75 голосів читачів нашого тижневика і посіла перше місце. Другою стала новосанжарка Олена Писаренко, яка отримала 60 голосів. Третьою фінішувала ще одна представниця Нових Санжар — Юлія Подколзіна, за яку проголосували 55 разів.
Наша переможниця — Аліна Соболь — навчається у 10-му класі Руденківської школи. Участь у фотоконкурсі від «ЕХО» для неї  не була випадковою — дівчина любить фотографуватися і фотографувати. Крім цього, вважає себе творчою людиною. Це відображається у її поглядах і переконаннях, а також у написанні віршів, які вона нечасто, але пише — під настрій, як кажуть.
Після завершення підрахунку голосів та визначення переможниці ми зустрілися з Аліною, щоб провести фотосесію для обкладинки нашого тижневика. У процесі фотозйомок поговорили з дівчиною і про сам конкурс та про її перемогу в ньому.

— Прохала когось — друзів, знайомих, однокласників — щоб голосували за тебе?
— Агітацією за мене займалися усі, окрім мене самої. Головним чином, моя бабуся та тітка. Мені ж було якось незручно прохати за саму себе.

— Як сприйняла звістку про твою перемогу?
— Це було дуже несподівано. Я, чесно кажучи, не розраховувала перемогти. Для мене особисто головною фавориткою була новосанжарка Аліна Денисенко. І я гадала, що переможе саме вона.

— Як відреагували на твоє перше місце рідні?
— Мама була просто у захваті, не могла за мене нарадітись. А тато був абсолютно спокійним. Сказав — я і так знав, що ти переможеш! Я дуже хотіла б подякувати своїм батькам за підтримку і за те, що вони мене виростили такою, як я є.

— Як гадаєш, що допомогло тобі перемогти?

— Мабуть, відсутність страху. Головне — нічого не боятися. Я не розраховувала на перемогу, але її отримала. Взагалі, перемога у цьому конкурсі — це для мене навіть якась маленька перемога над собою.

— Після перемоги у нашому фотоконкурсі не задумуєшся над кар’єрою фотомоделі?
— Чесно кажучи, ні. Я взагалі ще не визначилася — чим займатимусь після школи. Але це, скоріш за все, буде щось пов’язане із українською мовою та літературою або з дизайном. Але якщо мені колись запропонують спробувати себе у ролі фотомоделі — я не відмовлюся.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації