Вхід | Реєстрація

Сесія у форматі короткометражки

Сесія у форматі короткометражки
Восьма позачергова сесія Новосанжарської районної ради за часом вклалася у кільканадцять хвилин. За цей час депутати встигли двічі послухати Гімн України, проголосувати з п’яток питань і розійтися. Таке собі короткометражне кіно.
Можливо, збирати сесії не було б ніякої потреби, якби не потреба затвердити деякі зміни у фінансових питаннях. Депутатам необхідно було своїм голосування перевести деякі кошти з розділу капітальних видатків у поточні. Власне, це і було головною причиною скликання сесії. Але разом із цим, щоб вдруге не збиратися, депутати вирішили ще кілька питань.
Зокрема, продовжили на 5 років контракт із директором станції юних техніків Тетяною Короткою. Також депутати затвердили виділення 21 тисячі гривень на відзначення свят та здійснення інших заходів.
— Нам Микола Олексійович (директор ТОВ «Елеватор «Чиста Криниця» Микола Харченко — авт.) з приводу цього сказав: «Поставте собі ці кошти, щоб не просити у нас!», — прокоментував у розгляді цього питання голова районної ради Володимир Левицький. Микола Харченко лише покивав головою: «А що ж, якщо така можливість є». Але чомусь здається, що у Харченка і надалі хтось щось проситиме. І на свята у тому числі.
Далі депутати абсолютно одностайним голосуванням затвердили введення додаткових посад у загальноосвітніх навчальних закладах району. При цьому прозвучало занепокоєння з приводу того, що не у всіх школах є медичні сестри. Це питання пообіцяли вирішити разом із керівництвом ЦРЛ.
Також перед депутатами виступив начальник районного відділу освіти (і депутат районної ради також – авт.) Микола Таран. Він повідомив колег, що батьки новосанжарських першокласників прохають ввести у 1-му класі урок англійської мови. А то виходить, що у дитсадку вони англійську вчать, потім у першому класі роблять перерву, щоб продовжити її вивчення вже у другому. Колеги пропозицію Миколи Григоровича підтримали.
Потім до трибуни вийшла представник держказначейства. Зверталася вона не скільки до депутатів, як до сільських голів.
— Не затягуйте, будь ласка, до Нового року із проведенням своїх платежів, — попрохала вона, — а то у минулому році одна сільська рада 29-го грудня проводила платіж за роботи, виконані… у серпні!
Наостанок Володимир Левицький розповів про спортивні успіхи депутатів ради. Новосанжарська команда у складі депутатів Сергія Бодака, Сергія Бульбахи, Миколи Перерви, Геннадія Супруна, Віктора Дубовича, Григорія Лебедина, Миколи Яценка, Івана Кравцова та Олександра Граба привезла впевнену перемогу із зональних змагань, які проходили у Кобеляках. І тепер збирається успішно виступити на обласному етапі. Крім цього, сільські голови з Новосанжарського району посіли третє загальнокомандне місце в області. Повідомлення про ці спортивні успіхи стали приводом для бурхливих оплесків у залі. На оптимістичній ноті сесія і закінчилася, зайнявши у депутатів усього півгодини часу.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2011, 10:39 | Нові Cанжари | Політика


1. Бос / 25 вересня 2011, 10:49
Якби були кнопки, ще бестрыше було б.
2. povierennyy / 25 вересня 2011, 12:44
ей, де мої коменти???
3. povierennyy / 25 вересня 2011, 12:45
"депутати затвердили виділення 21 тисячі гривень на відзначення свят " - це саме найголовніше. Амінь.
4. povierennyy / 25 вересня 2011, 19:34
Посилання на exo.in.ua - без комент.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації