Вхід | Реєстрація

Свято вулиць Маршала Жукова та Карбишева

Свято вулиць Маршала Жукова та Карбишева

Напередодні 440-річного ювілею міста та 68-ої річниці визволення Кременчука від німецько-фашистських загарбників Автозаводський райвиконком проводить 12 свят вулиць, назва яких має відношення до Великої Вітчизняної війни.

19-го вересня на свято вулиць імені Маршала Жукова та Дмитра Карбишева у дворі приміщення Ради громадськості мікрорайону №10 його голова - В’ячеслав Бульба зібрав мешканців вулиці та ветеранів війни. На свято завітали голова ветеранської організації Автозаводського району полковник у відставці Олексій Зубченко, керівник оргвідділу Автозаводського райвиконкому Ганна Данилова, представники громадських організацій міста, школярі. Депутат міської ради по мажоритарному округу №14, в межах якого знаходяться ці вулиці, Юрій Гриценко (фракція партії «Рідне місто») поздоровив всіх зі святом та вручив подарунок сімейному подружжю Бондаренків – Григорію Опанасович та Катерині Петрівні, які напередодні відмітили 60-ту річницю спільного сімейного життя. 12-го вересня 1951 року вони зареєстрували свій шлюб у сільраді Великої Кохнівки. Ветерани війни на святі отримали квіти від школярів ЗОШ №24.

Мешканцям вулиці дуже сподобалися пісні колективу художньої самодіяльності кременчуцького професійного ліцею ім.А.Макаренко під керівництвом Тетяни Булат, та сольний виступ саксофоніста, старшини військового оркестру в/ч А1546 Володимира Попова.

Свято завершилося символічним куштуванням святкового короваю. А після завершення урочистостей всіх ветеранів запросили на традиційні «фронтові 100 грам».

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2011, 09:36 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації