Вхід | Реєстрація

Без стриптизу, але від душі у Сухій відзначили День села

Без стриптизу, але від душі у Сухій відзначили День села
У суботу своє місцеве свято відзначили у селі Суха Кіровської сільської ради. На нього прийшла більша частина із 130 жителів невеличкого населеного пункту. Прийшли і не пожалкували. Було весело, гамірно, з гумором і від душі.
Очікуючи початку концертної програми, люди ділились новинами і спогадами, обговорювали свої сільські буденні справи. Великий інтерес викликала фотовиставка, облаштована прямо на стіні колишнього млина, який зараз слугує сухівчанам своєрідним клубом, а точніше — «Світлицею». На світлинах були зафіксовані моменти із життя селян, а також епізоди минулорічного святкування. Люди, зібравшись біля фотографій, жваво їх обговорювали: «О, а це хто такий? А ця вже померла. Ох і почудили тоді!» — лунало звідусіль. Неподалік від «Світлиці» розташувалась своєрідна виставка-продаж виробів народних умільців. Ляльки-мотанки представила сухівчанка Наталія Сарафьян, а поробки з бісеру — Людмила Тарасенко із села Чапаєва.
Нарешті святкове дійство розпочалось. Його відкрили ведучі Наталія та Ярина Галі. Міцно взявши керівництво дійством у свої руки, вони не дали односельцям ні  хвилини понудьгувати. Їх майстерності та артистизму міг би позаздрити будь-який столичний шоумен. Ледве не про кожного односельця дівчата склали гумористичні вірші, щось на зразок російських «частушок». Виявилось, що чимало сухівчан мають приховані таланти: той на велосипеді може літати, інша — стриптиз танцювати.
Не відставав від ведучих і кіровський сільський головга Сергій Пилипенко. Він встигав і жартувати, і призи та подарунки односельцям вручати. До особливо шанованих людей Сергій Михайлович підходив особисто, дякува і цілував їх. Найтепліші слова вітань пролунали на адресу ветеранів Івана Кузенка, Василя Стокоза, Ольги Шабали. А молоді сім’ї, які пов’язали своє життя із Сухою, отримали в подарунок маленьких поросят, щоб господарство їхнє приростало. Один із підсвинків перед завантаженням у багажник автомобіля зумів звільнитися і гайнув селом, добряче потішивши всіх присутніх.
Гомеричний сміх у публіки викликали гумористичні мініатюри у виконанні Владислава Гординського, Вадима Булата, Тетяни Галь та  Оксани Булат.
Діана Карнаух, Марина та Ярина Галі виконали ліричні пісні. Крім місцевих артистів перед сухівчанами виступали ансамблі «Чарівниця» із Перегонівки та «Кіровчанка» із Кірового.
Весело того дня було в Сухій. Святкування затяглося до глибокої ночі. Розходитись по домівках ніхто не поспішав — ні старі, ні малі.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2011, 17:53 | Кобеляки | Культура та освіта
1. koriolan / 26 вересня 2011, 09:19
Согласен с автором, чтобы уметь танцевать стриптиз, нужно иметь прирожденный талант. Как у балерин Большого театра.
Смотрю на фото и чухаю потылыцю: кто же из сельчан танцевал стриптиз?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації