Вхід | Реєстрація

«Стандарт» знову привозить перемогу

«Стандарт» знову привозить перемогу
Новосанжарська команда у черговому турі обласної першості продовжила свою безпрограшну серію, яка складається вже з п’яти матчів.
У п’яти зустрічах другого кола «Стандарт» одержав три перемоги та двічі зіграв унічию, набравши у цих іграх 11 очок. У останньому турі наші футболісти на виїзді здолали одного з лідерів — команду СК «Полтава».
Уболівальники «Стандарту» погоджуються: команді, можливо, у дечому і щастить. Але в одному сходяться усі: футболісти, які зараз одягають форму обласної команди, у кожній грі викладаються на 100 відсотків. І це приносить результат. Минулої суботи на поле полтавського стадіону «Динамо» у футболках «Стандарту» вийшов наступний склад: Євген Довгаль — Геннадій Супрун, Олександр Шовкопляс, Сергій Волоський, Євген Козаченко — Сергій Роман, Владислав Мокляк, Станіслав Мокрий, Сергій Сонник, Владислав Олійник — Олег Міщенко. Практично цей самий склад тиждень тому вдома розгромив «Зорю» з Гоголевого. Тому тренери обласної команди не стали нічого вигадувати і виставили на поле тих футболістів, які вже у кількох зустрічах приносили позитивний результат.
Ця гра видалася, напевно, найскладнішою із зіграних у другому колі. Молоді гравці СК «Полтава» подовгу володіли м’ячем, вдало комбінували і змушували наших футболістів багато переміщатись. Футболісти «Стандарту» відповідали нечастими контратаками, під час яких мали кілька непоганих шансів, щоб відкрити рахунок. Спочатку не зумів переграти голкіпера Владислав Мокляк, потім не досяг мети удар Олега Міщенка. Так до перерви команди і не зуміли забити жодного гола.
У таймі другому відбулося кілька замін у складі «Стандарту». Віталій Баранович замінив Сергія Сонника, а Артур Шовкопляс — Сергія Романа. Невдовзі після замін наша команда відкрила рахунок. Це Олег Міщенко скористався пасом з глибини і пробив голкіпера господарів — 0:1. До кінця поєдинку нашим футболістам довелося витримати потужний натиск господарів. Іноді відбиватися доводилося з останніх сил. Але «Стандарту» таки вдалося відстояти переможний рахунок і повернутися до Нових Санжар із черговими набраними очками. Такої серії без поразок у «Стандарту» за три роки після відновлення команди ще не було. Уболівальникам такі (нехай і несподівані) успіхи команди, безумовно, подобаються. І тепер усі з нетерпінням та хвилюванням чекають кожного наступного матчу «Стандарту». Що ж то вони покажуть далі? Уже в наступній грі наші футболісти прийматимуть вдома «Динамо» з Решетилівки, яке у цьому турі піднялося на другу сходинку. 24-го вересня о 13:00 розпочнеться гра юніорських складів, о 15:00 — основних команд.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2011, 16:12 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації