Вхід | Реєстрація

У Кременчуці відбулося святкове ігрове шоу «Караоке на майдані»

У Кременчуці відбулося святкове ігрове шоу «Караоке на майдані»
Переможецею стала Юлія Потоцька з села Пироги Глобинського району. Вона зібрала 983 гривні. Кременчужанин Роберт Симонян, який став другим, зібрав 239 гривень.
Вже вдруге на День міста до Кременчука приїздить відомий шоу-мен Ігор Кондратюк. Якщо минулого року в Кременчуці велися зйомки програми «Караоке на майдані» для телеканалу СТБ. То цього разу відомий шоу-мен приїхав на замовлення одного із кременчуцьких підриємств просто, щоб розважити кременчужан.
Тож під час проведення караоке Ігор імпровізував, як міг. Так у першому турі «Співають всі» кременчужани виконували аж дві пісні «Прованс» Йолки і пісню Кіркорова.
Та і до другого туру пройшло аж (!) 8 учасників. Сам Ігор Кондратюк зазначив: «Це рекорд!». Одна дівчина, аби потрапити до другого туру перелізла через огорожу і прорвалась через кордон охорони, та окрім такого напору, співочого таланту у неї не виявилося.
Серед восьми учасників були не лише кременчужани – на свято міста приїхали гості із Комсомольська і навколишніх сіл.
І саме мешканці Пирогів, Глобинського району, Юлії Потоцькій вдалося зачарувати кременчужан своїм співом, що вони розкошелилися і вкинули до її капелюха майже 1000 гривень. Окрім цього вона отримала і ноутбук від організаторів караоке-турніру у Кременчуці виробничо-торгової компанії «Лукас».
А ось співочому кременчужанину Роберту Симоняну пощастило менше – його від переможниці відділили аж 644 гривні. Та сам Ігор Кондратюк зазначив, що хлопець неправильно вибрав пісні.
Третім став чоловік, який за 400 гривень купив собі місце у фіналі. Держслужбовець із Комсомольська Олександр зовсім не вразив своїм співом, бо до його капелюха вкинули лишень 152 гривні.
Як зазначив Ігор Кондратюк, хоч кременчуцьку програму і не транслюватимуть по телебаченню, переможниця матиме змогу приїхати в Київ і вже там поборотися за звання «Народного співака України». Зйомки передач на Хрещатику починаються з 9 вересня.
А до Кременчука Ігор Кондратюк пообіцяв повернутися ще.

Автор: Олена Ліпошко, Фото Дмитра Бабця, www.vestnik.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2011, 12:44 | Кременчук | Культура та освіта
1. Виктор / 26 вересня 2011, 15:14
То что "Джокеру" бросили 152 грн, это вовсе не означает, что он "зовсім не вразив" публику!!! Пел он очень достойно!!! Автора статьи наверное не было на майдане!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації