Вхід | Реєстрація

Пройшла передсвяткова сесія Автозаводської райради

Пройшла передсвяткова сесія Автозаводської райради

Чергова IX сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука пройшла 22 вересня напередодні 440-річниці Кременчука. На сесії депутати заслухали звіт заввідділу комунального майна та земельних відносин райвиконкому Євгенія Ковніра про хід виконання повноважень в галузі управління комунальною власністю. Було прийнято рішення про утворення цільового фонду Автозаводської районної ради та затвердження Положення про порядок формування і використання коштів із цього фонду. Депутати розглянули деякі фінансові та бюджетні питання, а також низьку земельних питань. Зокрема, про передачу у власність 26-ти земельних ділянок для будівництва та обслуговування індивідуальних жилих будинків, гаражів, і ведення садівництва, а також про надання дозволів 32-м громадянам на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва гаражів. Всього депутати районної ради прийняли рішення по 20 питанням.
Перед закриттям сесії голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко проінформував депутатів про урочистий захід до Всесвітнього Дня Миру «Голос Гонгу Миру», проведений райвиконкомом 21-го вересня у парку Мира. Він запросив всіх депутатів прийняти участь в урочистій ході та мітингу біля пам’ятника «Воїну-визволителю» у Великій Кохнівці, та урочистому заході в парку Мира під гаслом «Пам'ять про війну єднає», які Автозаводський райвиконком організує 27-го та 28-го вересня.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2011, 16:29 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації