Вхід | Реєстрація

Віталій Верещагін: «Кобеляки будуть у всіх на устах…»

Віталій Верещагін: «Кобеляки будуть у всіх на устах…»
Днями у районному відділі освіти зібрались усі його працівники на семінар з астрології від директора Полтавського астрологічного центру Віталія Верещагіна.
На семінар Віталій прийшов вчасно, о 13.00. Із самого початку він зацікавив майже усіх: кремезної статури, одягнутий у яскраву темно-червону сорочку з вишитими на ній зодіакальними знаками.  Для початку він попросив склянку води. Хоча за весь період семінару не зробив жодного ковтка, а тільки постійно рухав руками склянку по столу.
Спочатку він розповів трішки про себе:  займається астрологією вже майже двадцять років. На сьогодні — директор астрологічного центру «Золотий Телець», доктор астрології, магістр окультних наук та ректор астрологічної академії. До астрологічної діяльності прийшов зовсім випадково. Якось повертався з Ленінграда і в потязі придбав примітивний гороскоп, надрукований на фотопапері. Через деякий час він зрозумів, що це та справа, якою він хоче займатися. З 92-го року Віталій став офіційно займатися цією наукою. Почав проводити лекції та складати індивідуальні гороскопи. На той час Павло Глоба для нього був великим авторитетом і Віталій Верещагін брав з нього приклад.
Далі астролог розповів характеристики кожного зі знаків зодіаку. На його думку, Кобеляки знаходяться під знаком Діви. Характеристика Діви: холодна, проте жива. Під цим знаком народжені розсудливі та холодні люди. Присутні у залі запитали, яким із знаків найкомфортніше жити у Кобеляках? Астролог відповів, що земним. А саме: Діва, Тілець, Козеріг. Добре себе почувають Раки, Скорпіони та Близнюки. Зі слів Віталія, Кобеляки — досить своєрідне місто.
— На жаль, мені не вдалося побувати у вашій лікарні, — каже астролог, — тільки біля неї. Але обов’язково її відвідаю. Там багато чого цікавого, і мені здалося, що вона стоїть на якомусь цікавому місці. Досить цікаве місце — завод продтоварів «Мрія». На мою думку, він буде працювати. Хоча скоро у нього будуть незначні труднощі. Не сподобався мені район міліції, адміністрації та міської ради. Як сказала одна жінка: «На вуглі». Мене чомусь дуже смішить таке визначення. У цьому районі дуже погана та чорна енергетика. Також бував у Будинку культури. Чесно кажучи, мені це місце також дуже не сподобалось.
У Кобеляки астролог потрапив не випадково. Об’їхавши всю Україну та Росію, він не був лише у нашому регіоні. І Віталій вирішив заповнити пробіл на своїй карті. Побував у багатьох райцентрах, але Кобеляки йому сподобались найбільше. Наостанок астролог зацікавив усіх, що в першій декаді жовтня 2011 року та квітні 2012 наше місто буде у всіх на устах. Хоча не пояснив, з якого приводу. Та вже найближчим часом ми зможемо дізнатися причину та переконатися в правдивості сказаних слів.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 вересня 2011, 13:13 | Кобеляки | Цікаве
1. Любов / 30 вересня 2011, 13:30
А-ха-ха-ха)))))))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації