Вхід | Реєстрація

Перше зізнання в коханні на шоу «Умієш — співай!»

Перше зізнання в коханні на шоу «Умієш — співай!»
Минулої п’ятниці стартував другий тур шоу «Умієш — співай!». Серед запланованих десяти конкурсантів участь у шоу взяли тільки дев’ятеро.
Ми поцікавились у організатора проекту Сергія Горденка з приводу призових грошей і коли саме відбудеться фінал. Адже через суперечки, які відбувались тривалий час навколо шоу, багатьох цікавить саме це. Горденко повідомив, що десять тисяч знаходяться у нього на банківському рахунку. Як доказ, запропонував показати чек. А фінал шоу запланований на 23–27 грудня. Точна дата невідома, адже дехто із учасників добровільно припинив участь у шоу.
Цього разу на шоу прийшло дещо більше глядачів. Хоча не наскільки багато, щоб заполонити весь дискотечний клуб «Лембі». Учасники півфіналу сиділи окремо від глядачів біля сцени у імпровізованій VIP-зоні. Їх було дев’ятеро: Іван Балясний з невідомих причин відмовився від участі в шоу. У журі були запрошені заслужені артисти України сім’я Соляників. Третього обрали самі учасники, які назвали два будь-яких числа. За цими числами обрали ряд і місце, на якому сидів ще один член журі. Ним виявився молодий хлопець, у якого відразу ж запитали, чи немає у нього серед конкурсантів знайомих. На що він з впевненістю відповів: ні!
Другий тур шоу суттєво відрізняється від відбіркових турів. Майже всі учасники завбачливо підготувались до виступів. Цього разу можна було побачити і яскраві костюми, і зачіски, і навіть шоу-балети.
Розпочала виступи Юлія Твердохліб. Першою Юлія виконала молдовську пісню, після якої члени журі з впевненістю констатували, що майбутнє у цієї дівчини є. Тетяна Брехарь заспівала «Дикі танці». На підтримку їй вийшли дві дівчини однаково одягнені. Дівчата разом із Тетяною намагалися виконувати один танець і однаково рухатись. Хоча дещо збивалися. Анжела Гуслиста пройшла до другого туру не за рішенням журі. Її обрали глядачі. Вона виконувала пісню Ані Лорак. Під час приспіву було дуже чутно плюсову фонограму. Члени журі зробили зауваження з приводу цього і порадили звукорежисеру прикрутити звук.
Взагалі, майже всі учасники співали пісні про кохання. Не відрізнився від них і Василь Стогній. Першим він виконав романс. А от наступну заспівав також про кохання. Після її виконання він признався своїй дівчині у коханні і попросив вибачення. Цей вчинок дуже схвилював присутніх. І було зрозуміло, що Василь повинен посісти місце у фіналі. Інна Коляндра здивувала своєю прямотою. На запитання: чому прийшла знову? Заявила прямо: «Хочу десять тисяч, які потрачу на подарунки для себе». А Інна Машинська була найстаршою учасницею серед всіх конкурсантів цього шоу. Вона сказала, що гроші витратить на навчання своєї доньки, яка у майбутньому буде фельдшером. Журі посоромилися питати, скільки ж років Інні. Адже виглядає вона досить молодо. Наступна учасниця Ярослава Матюхова підійшла до виступу досить креативно. Разом з нею до виступу готувався і новостворений шоу-балет. Коли на сцену вийшла Ярослава, всі сприйняли її бурхливими оплесками. Адже позаду неї танцювали напівоголені хлопці. Ярослав Чурсілов — майбутній актор драматичного театру. Журі похвалили його за артистизм. Проте вокальних здібностей, з їхніх слів, йому не вистачає. Останньою учасницею стала Мар’яна Григорян з Полтави. Нещодавно вона повернулася з Києва, де брала участь у Х-факторі. Дівчина пройшла відбірковий тур і потрапила до тренувального табору, де пробула деякий час. Журі попросили розповісти дещо детальніше про Х-фактор. Мар’яна сказала, що там головне навіть не голос. Х-фактор — це звичайне шоу. Після участі співає майже скрізь. І співом займається професійно. Та, як розказала дівчина, треба рости, рости і ще раз рости. Головне — зовсім не гроші. Важливо, щоб було щось в голові. Справжній співак не може ставити за головну мету виграш. Наостанок заохотила всіх талановитих співаків брати участь у подібних телевізійних проектах.
Після виступів усіх учасників журі оголосило свій вердикт. До фіналу потрапили п’ять учасників: Василь Стогній, Анжела Гуслиста, Ярослава Матюхова, Інна Коляндра та Мар’яна Григорян. Трьох конкурсантів оберуть журі методом голосування. Та можна з впевненістю сказати, що цього разу боротьба була запеклою, а конкуренція — достатньо серйозною. Якою вона буде наступного разу — побачимо вже цієї п’ятниці.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2011, 11:52 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Тарас Довгань / 8 жовтня 2011, 19:05
Хто б що не казав ,а Ярослава Матюхова співає і танцює найкраще ( she is BEST OF THE BEST)
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації