Вхід | Реєстрація

Заборгованостей по пенсіям немає

Управління Пенсійного фонду України Автозаводського району Кременчука повністю розрахувався з пенсіонерами по виплаті пенсій за вересень. Поточної заборгованості по пенсіям в районі немає. Про це заявила виконуюча обов’язки начальника районного управління Пенсійного фонду Світлана Лиходій під час апаратної наради в Автозаводському райвиконкомі. Проте у Пенсійному фонді накопичилася заборгованість у 2,8 мільйона гривень по виплаті коштів пенсіонерам району за судовими рішеннями. Це переважно рішення по доплаті до пенсій «дітям війни». Керівник районного управління сподівається, що протягом жовтня ця заборгованість буде повністю погашена.

«Чорнобильці отримують все що їм було призначено рішеннями судів. Всі розмови про зменшення виплат безпідставні», - заявила Світлана Лиходій.

Нагадаємо, що у Кременчуці йде реформування органів Пенсійного фонду. В місті скоро не буде районних управлінь, а на їх базі наразі створюється єдине міське управління Пенсійного фонду України.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2011, 14:16 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації