Вхід | Реєстрація

«Та щоб тобі той трактор розсипався! Краще йди співай!»

«Та щоб тобі той трактор розсипався! Краще йди співай!»
У п’ятницю вже традиційно пройшло шоу «Вмієш — співай!». У ньому брав участь ще менший склад учасників, ніж минулого разу. Замість десяти конкурсантів у боротьбі за головний приз шоу — 10 тисяч — змагалось всього семеро.
Рівно о 19.00 у дискотечному клубі «Лембі» зібрались глядачі. Більшість з них відвідують шоу з самого початку його існування. Мовляв, уже звикли, і цікаво, чим все це закінчиться. А де-не-де можна було побачити і нові обличчя. Це ті, хто прийшов повболівати за улюбленого виконавця.
Шоу розпочалось, і глядачам представили склад журі. Як і минулого тижня, у ньому були заслужені артисти України Любов і Микола Соляники. Третьою стала режисер масових свят та естради Любов Койнаш. Символічно, у день Віри, Надії та Любові до журі було запрошено дві Любові, котрих привітали з цим святом.
Ведучий Сергій Горденко відразу представив і склад учасників. Двоє з них, Борис Ярошенко та Юрій Руденко, відмовились від участі в шоу. А один, Євген Філіп, з невідомих причин не з’явився.
Першою на сцену вийшла найстарша серед учасників п’ятничного відбору — Вероніка Безчасна, Вероніка працює педагогом, тому її привітали із наступаючим святом, Днем учителя. Ведучий до виконання Веронікою першої пісні прокоментував її вокальні здібності. Мовляв, на відбірковому турі після виступу Вероніки зал встав і довго аплодував. Та на цей раз зал не піднявся, а журі висловили декілька претензій до манери виконання. Після чого артистка заявила, що співу вона професійно ніколи не навчалася, і попрохала судити не наскільки прискіпливо.
Олександр Панченко на відбірковому турі також запалив увесь зал. І цього разу йому це вдалося. Свій виступ Олександр супроводжував запальними танцями. Не оминули коментарем і цей виступ артиста. Журі сказали, що Олександр вміє себе вести на сцені. І якщо хлопець буде займатися далі, то успіхи у роботі будуть. Та висловили своє припущення, що шансон краще підійде до образу Олександра. Наостанок Любов Койнаш з посмішкою додала: «Сашко, ти дуже сексуальний…»
А найменшою серед учасниць відбору минулої п’ятниці була Каріна Матевосян. Досить продумано дівчинка підійшла до свого сценічного образу. На виконання пісні Вітні Х'юстон «Will always love you» Каріна вийшла у білій сукні поверх якої був одягнутий білий балахон. А на обличчі можна було побачити блискучий татуаж. Після свого виступу Каріна зібрала безліч квітів від шанувальників її творчості. Журі зауважило, що дівчинка співає майже професійно, що є,очевидно, наслідком її наполегливої  праці над собою.
— Якби закрити очі, — каже Любов Дем’янівна, — я і не подумала б, що співає маленька дівчинка.
Четвертим учасником став Владислав Стрюк. На відбірковому турі він вразив усіх своїм талантом і глядачі довго аплодували йому стоячи. І коли цього разу Владислав заспівав, присутні також почали аплодувати, проте вже сидячи. Микола Соляник з впевненістю сказав: «Я вірю, що минулого разу йому аплодували стоячи. Цей хлопець достойний фіналу». А коли членам журі повідомили, що Владислав не професійний співак, а насправді навчається на тракториста, Любов Дем’янівна сказала: «Та щоб тобі той трактор розсипався! Краще йди співай!».
Наступною на сцену вийшла Олена Матвієнко. Журі одразу ж відмітили її співоче прізвище. Та коли вона почала співати, то збилась, пояснивши це хвилюванням і попросила дозволу розпочати співати заново. Олена заспівала пісню «Дівчина — весна». Та журі порадили їй ретельніше підбирати репертуар. Бо цього разу вони не повірили молодій співачці, що вона — дівчина-весна.
Перед виходом наступної учасниці Сергій Горденко порадив Любові Соляник притримати свого чоловіка, адже на сцену вийшла, з його слів, справжня красуня — Анжела Черевко. Він звернув увагу глядачів на босоніжки Анжели. Мовляв, вона схожа на зірку у босоніжках, як у Світлани Лободи. Дівчину похвалили за виступ і запитали, куди вона збирається вступати на навчання після закінчення школи. Анжела відповіла, що зі співом планує пов’язати все подальше своє життя, вступивши до Полтавського педагогічного університету на факультет «музичне мистецтво».
Останнім учасником став Павло Пипко. Хлопець вже добре знайомий глядачам, а особливо слухачам. Бо його пісня про Кобеляки «Мой город» побувала у соціальних мережах та мобільних телефонах багатьох кобелячан. Тільки-но Павло вийшов на сцену, відразу ж подякував Любові Койнаш за те, що колись навчила його танцювати вальс. Дякуючи їй, він до цього часу його добре танцює. Павло цього дня виконав саме ту пісню, яку знають більшість кобелячан — «Мой город». Слова з пісні про те, що у Кобеляках найкрасивіші дівчата, викликали шалені оплески у глядачів. Після виступу молодого репера Микола Соляник поділився своїми спогадами. Мовляв, слухаючи Павла, він згадав свою молодість. Хоча тоді репу не було, а його улюбленою піснею була «Черный кот».
— Ти талановитий, — каже Микола Васильович, — розповів у одній пісні цілу біографію району.
Після виступів усіх сімох учасників члени журі оголосили свій вибір. До фіналу потрапили п’ятеро учасників: Анжела Черевко, Владислав Стрюк, Каріна Матевосян, Вероніка Безчасна та Павло Пипко. Двох оберуть глядачі методом голосування після шоу. Хоча цього разу на шоу не було танцювальних постановок, номери були цікаві. А головне — всі учасники гідні перемоги.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Микола Гузченко / 6 жовтня 2011, 11:23
До фіналу потрапили п’ятеро учасників

Двох оберуть глядачі методом голосування після шоу.

У фінал потрапляють семеро з семи. Як гарно продумано.
2. Микола Гузченко / 6 жовтня 2011, 12:39
Я, до речі, так і не зміг зрозуміти: це щоразу виступають ті самі десятки, що вже виступали, чи це вже відібрані?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації