Вхід | Реєстрація

З добром в душі, та коханням в серці!

З добром в душі, та коханням в серці!

День рідного села відзначили 24 вересня в селі Ульяновка, Гребінківського району. В ці дні у далекому 1943 Ульяновка була звільнена від фашистських загарбників. Тож таке святкування стало тепер традиційним.

Ведучі свята оголосили початок урочистостей. Голові села вручили коровай з цьогорічного урожаю. Всіх селян, що прийшли на свято, щиро вітали голова села С. І. Кальченко, голова районної ради В. М. Зінченко, сусіди: голова села Березівка М. М. Кравченко, голова села Тарасівки .М. Г. Царапин. Історію сіл Ульяновської сільради розповіла присутнім депутат сільради Л. Ф. Дищук.

Полеглих у роки війни згадали хвилиною скорботного мовчання.

Щира вдячність і привітання линули також багатодітним родинам, матерям-Героїням Л. Л. Компанець, М. І. Скрипніченко, Г. В. Кацалап, В. І. Пироговій. їх вітали наймолодші школярики-першокласники.

З цікавістю розглядали односельці та гості свята виставку квітів, представлену учнями Ульяновської школи, та вишивки майстринь М. І. Сироти, Н. Г. Шкоди, А. М. Низової і вироби майстра по дереву А. Т. Баламута.

"З добром в душі, та коханням в серці!" - своїх земляків великим концертом привітала з святом Заслужена артистка України Олена Білоконь, як завжди, вона чарувала глядачів чудовим голосом та проникливим виконанням українських пісень.

Вона завжди співає з душею, співає для людей і в своєму репертуарі має немало пісенних перлин рідного краю: про Україну, рідну хату, маму і тата, людське добро і щирість, калину, кохання... Своїм талантом, яким нагородив її Господь, вона дарує людям радість та натхнення на достойні звершення в ім'я нашої неньки-України.

Досить часто Олена виступає вдвох з мамою. Цей день не був виключним.

Селяни і гості святв із задоволенням дивились концерт, ласували смачною польовою кашею та шашликами і щиро дякували організаторам Дня села. А попереду їх чекала молодіжна дискотека та фейєрверк


Автор: www.grebenka.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2011, 08:41 | Гребінка |
1. gb / 8 жовтня 2011, 11:58
Гребінківщина процвітає!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації