Вхід | Реєстрація

В Автозаводському райвиконкомі підвели підсумки святкувань

В Автозаводському райвиконкомі підвели підсумки святкувань

Минулого тижня голова Автозаводської райради Володимир Коваленко зібрав керівників підприємств, навчальних закладів, депутатів, військових, та всіх тих, хто активно приймав участь і допомагав райвиконкому в організації чисельних святкових заходів до 440-річчя Кременчука. Всього в залі засідань райради зібралося понад 50-ти поважних осіб. Про роботу, проведену в Автозаводському районі до святкування ювілею міста, розповіла керуюча справами райвиконкому Зінаїда Прохнич. Вона нагадала про проект «Пам'ять про війну єднає», відпочинок 440 ветеранів у районному таборі «Супутник» на честь 440-річчя міста, роботу університету 3-го віку, проведення мітингу-реквієму та параду у Великій Кохнівці, а також свят вулиць, назви яких пов’язані з війною, про увічнення пам’яті видатних кременчужан, святкування Дня Мира та про багато інших заходів, проведених райвиконкомом напередодні ювілею. Володимир Коваленко подякував за надану допомогу та вручив всім присутнім почесні грамоти Автозаводської райради.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 жовтня 2011, 08:14 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації