Вхід | Реєстрація

Підготовка Автозаводського району до зими

Головним завданням районної влади на найближчі тижні стає наведення порядку на території району та прибирання і вивіз опалого листя до настання морозів. Про це на апаратній нараді райвиконкому, яка відбулася 10 жовтня, заявив голова Автозаводської районної ради Володимир Коваленко. Загальна площа району складає понад 5400 га. Для організації робіт на цій території у кварталах приватної забудови Автозаводського району створені міні-штаби з благоустрою. Особлива увага приділяється вивозу опалого листя з районних парків та скверів. До робіт щодо благоустрою території залучаються закріплені підприємства та заклади району.

Про підготовку до зимового періоду на нараді доповів начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення райвиконкому Сергій Діденко. Спеціалісти відділу закінчують перевірку технічної готовності снігоприбиральної техніки на 7-ми підприємствах району, яка у разі необхідності буде залучатися до очищення доріг від снігу.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 жовтня 2011, 16:41 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації