Вхід | Реєстрація

Автозаводська райрада затвердить порядок реєстрації органів самоорганізації населення

На найближчу сесію Автозаводської районної ради м.Кременчука виноситься питання про органи самоорганізації населення у районі. Депутати планують затвердити Порядок надання дозволу на створення органів самоорганізації населення (будинкових комітетів). Ним, зокрема, передбачається, що для створення будинкового комітету до райради мають звернутися збори жителів за місцем проживання, в яких прийняли участь, або було представлено, не менше половини мешканців будинку (або групи будинків), які мають право голосу. На цих зборах мешканці мають ініціювати створення будинкового комітету, визначитися з його назвою, основними напрямками діяльності, та обрати ініціативну групу, яка подасть документи на реєстрацію до райвиконкому. Питання надання дозволу на створення будинкового комітету, Автозаводська райрада розгляне на своєму найближчому засіданні за участю членів ініціативної групи.

Проектом передбачається, що орган самоорганізації населення (будинковий комітет) обирається на термін повноважень Автозаводської районної ради. За встановленою законодавством процедурою, повноваження будинкового комітету можуть бути припинені достроково те ж за рішенням Автозаводської райради.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 жовтня 2011, 10:50 | Кременчук | Політика
1. Блин / 19 жовтня 2011, 11:33
Вочевидь не розберуться чим займатися у м кабінетах той пишуть прро теля що ще в .узні та невідолмол чи вилупиться.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації