Вхід | Реєстрація

Чоловік напав на сусіда з косою

У Новосанжарську центральну районну лікарню потрапив чоловік з різаною раною кисті. Як зясувалося, він ледь не позбувся руки у сутичці із своїм сусідом.
Два сусіди (назвімо одного Іваном, а іншого — Петром) жили в одному з сіл Новосанжарського району, як кажуть, тин в тин. Але добросусідськими відносинами похвалитися не могли. То Іванові кури до Петра залізуть, то Петрова корова у Івана квіти біля двору об’їсть, то ще якась причина знайдеться. От два сусіди і сварилися, при чому частенько.
Після однієї з таких сварок Іван у запалі крикнув, що спалить хату сусіда — так він йому, мовляв, уже в печінках сидить. Чоловіки погримали один на одного — та й розійшлися. Петро пішов у двір, а Іван сів на лавці під парканом і закурив. Як раптом зі свого двору вибіг Петро. Та не з порожніми руками, а із гострою косою. Чоловік замахнувся і вдарив сусіда. Хто знає, якби Іван не затулився рукою, то може б залишився і без голови. А так гостре лезо розітнуло кисть руки і розрізало сухожилля. Петро, побачивши, що з руки сусіда побігла кров, втік у свій двір. А Іван, зібравшись, поїхав до районної лікарні. Із приймального відділення про конфлікт повідомили до райвідділу внутрішніх справ. У село виїхала оперативна група районних правоохоронців. За годину вони затримали Петра, який не пручався і у скоєному одразу зізнався. Тепер проти чоловіка порушили кримінальну справу за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження». За цією статтею чоловік може потрапити до в’язниці на термін до трьох років. А все через те, що не зміг ужитися з сусідом.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2011, 10:13 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації