Вхід | Реєстрація

Злодій пройшов пішки десять кілометрів, щоб потрапити… у руки міліціонерів

Крадій не вважав за потрібне ховатися, а тому ішов просто по трасі. У руках ніс усе щойно викрадене.
До райвідділу міліції звернувся житель села Мар’янівка. Він повідомив, що хтось проліз до його будинку і вчинив крадіжку. Варто було господарю відлучитися з дому на кілька годин, як хтось дуже спритний витяг пластикове вікно і заліз досередини. У будинку невідомий злодій взяв ноутбук, золотий ланцюжок господаря та деякі продукти харчування. І зник з місця події.
На заяву новосанжарські правоохоронці відреагували оперативно. Вони виїхали на місце скоєння злочину і почали розшуки крадія «по гарячих слідах». За якісь півгодини їх пошуки увінчались успіхом. Крадія затримали… просто посеред дороги, що вела до Малої Перещепини. Виявилось, що він пройшов пішки добрий десяток кілометрів, несучи усе вкрадене в руках. Тому заперечити свою причетність до крадіжки чоловік навіть не намагався.
Крадія затримали і порушили проти нього кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. За скоєння цього злочину він може опинитися за ґратами на строк від трьох до шести років. Шлях до в’язниці буде для чоловіка добре знайомим, адже він уже був раніше неодноразово засуджений за крадіжки та розбій. Мало того, із п’ятдесяти прожитих років цей чоловік провів у в’язниці майже половину — 23. І скоєнням чергового злочину він, схоже, лише збирається збільшити цю цифру.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 жовтня 2011, 10:43 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації