Вхід | Реєстрація

Шоу «Вмієш — співай!» триває

Шоу «Вмієш — співай!» триває
14 жовтня, у п’ятницю, ввечері вкотре відбулось шоу «Вмієш — співай!». Як і минулого разу, замість запланованих десяти учасників у шоу змагалось всього семеро.
Позаминулої п’ятниці, 7 жовтня, шоу не проводилось. Як пояснив Сергій Горденко, через хворобу нинішнього голови журі Миколи Соляника. Цього разу його місце посіла дружина голови журі шоу Любов Соляник. Разом із нею місця журі розділили між собою Любов Койнаш та Андрій Уткін, які вже раніше бували у ролі суддів на шоу.
Шоу розпочалось дещо із запізненням, о 19.15 . Сергій Горденко, незмінний ведучий шоу, оголосив новий склад учасників. На цей раз їх знову було всього семеро. Як пояснили нам пізніше, троє із конкурсантів з невідомих причин відмовились від участі в шоу, а саме: Михайло Кононенко, Анастасія Варич та Аліна Курта. Та і без них шоу відбулось.
Першим на сцену вийшов Євген Філіп, який за станом здоров’я не зміг брати участь у шоу тижнем раніше. Євген родом із села Канави. Про себе нагадав, що він співає у групі «Час пік». Група створена більше року тому і конкретного напрямку виконання не має. «Що подобається, те і співаємо», — повідомив хлопець.
Коли Євген почав виконувати свою першу пісню, почалися проблеми зі звуком, тому виступ ненадовго зупинили.
— Мабуть, у залі з’явився хтось радіоактивний, — відмітив Горденко. І запитав: —Хто сьогодні вперше прийшов на шоу?
 На це запитання руку підняв лише член журі Андрій Уткін.
— Значить, концертна програма відміняється і продовжується банкетом, який організовує новий член журі, — пожартували інші судді. Та звук все ж таки полагодили і Євген заспівав свою першу пісню під назвою «Родина». Після виступу Любов Койнаш зауважила, що дуже рада, коли хлопці з сіл ідуть співати. Адже талант у цього виконавця є, тільки його потрібно розвивати.
Наступною учасницею стала Лілія Савело. Перед її виступом ведучий пожартував, що на час виступу цієї конкурсантки думка Любов Соляник не враховується, адже Лілія і Любов родом із одного села — Вільховатки.
— Та на жаль, я не її учениця, — додала конкурсантка, — тому, думаю, що Любов Шотівну можна допустити до голосування.
Виступ Лілії прокоментував Андрій Уткін.
— У тебе велике майбутнє, — каже член журі, — і мені твій виступ дуже сподобався. От якби тобі організувати ще й подтанцовочку, була б бомба!
Третім учасником став Олександр Руденко, який навчається у професійному аграрному ліцеї. Молодий артист заспівав пісню «Я люблю тебя до слез», яку жінки сприйняли гучними оплесками. А Любов Шотівна запитала: «Що роблять такі голоси у профтехучилищах? Бо це вже не перший артист із цього навчального закладу з таким сильним голосом».
Четвертою учасницею була Катерина Мирна із села Світлогірське. Дівчина вийшла у яскравій червоній сукні і ведучий попрохав глядачів відразу ж звернути на неї увагу. Катерина заспівала пісню «Adajio». Думками з приводу виступу попрохали поділитися глядачів, і єдиним, кого попросили це зробити, був Роман, що сидів у першому ряду.
— Можливо, мої слова будуть досить критичними, та свою думку я скажу. Вимова англійською мені не сподобалась і я гадаю, що ця пісня досить доросла для Каті. Та це суто моя думка, можливо, і неправильна.
Члени журі підтримали думку Романа з приводу того, що пісня, виконувана Катериною, не відповідає її віку, хоча голос у дівчини досить сильний.
П’ятим учасником був Артем Шмигленко. У нього запитали, чи виступає хлопець ще десь? На що він пожартував, що його можна замовити на свята. Та Сергій Горденко запевнив хлопця, що сьогодні Артем виступає безкоштовно. Першою піснею у виконанні Артема була «Любимая» Андрія Бандери. На цей вибір репертуару члени журі запитали, чи є та, для кого звучить ця пісня. Та на це Артем з посмішкою відповів: «Вона є, та в залі її немає. Вона спить вдома». Коли Артем заспівав, то якість звуку його також підвела. Та артист на ці обставини лише зауважив: «Першому не повезло, п’ятому також», і глядачі його підтримали шаленими оплесками. Під час виступу Артема у залі була жінка, яка найактивніше вболівала за хлопця. Як з’ясувалось пізніше, тією глядачкою виявилась його мама. А Любов Соляник запитала, де вчиться юний артист? Він відповів, що поки навчається у школі. На що Любов Шотівна з полегшенням зітхнула: «Слава Богу, ти не з ПТУ. Пообіцяй, що ти туди не підеш після школи! Ти співаєш безподобно і своїм голосом заворожив увесь зал. А та, що спить, нехай прокидається, бо ти дуже гарний хлопчик, якого може хтось забрати:)»
Шостою учасницею стала звукорежисер шоу Ольга Павелець. А її місце тимчасово зайняв інший учасник шоу. «От і спробуй тепер, як воно за пультом», — посміялася Ольга. Виступ Ольги глядачі завершили вигуками: «Браво!», «Молодець!», або навіть «Павелець — молодець!». На що Ольга пожартувала, мовляв, до цього прізвища є багато рим. Андрій Уткін прокоментував виступ конкурсантки словами: «Оля вибрала для себе досить вдалий образ і хвилюючу пісню. Мені це дуже сподобалось. Якщо чесно — під час виступу навіть мурашки по тілу з’явилися».
Останньою учасницею була наймолодша серед учасників п’ятничного відбору Анастасія Бакунова, якій всього одинадцять років. Ведучий перед її виступом попередив членів журі, що це явний претендент на десять тисяч гривень і глядачі підтримали його слова гучними оплесками. Настя вийшла у вбранні з українськими мотивами і виконала пісню «Матуся». А її мама під час виступу сиділа неподалік і підтримувала доньку. Після виступу Любов Соляник додала, що Настю чекає народний хор імені Верьовки, адже там саме такі голоси потрібні.
Після виступів усіх конкурсантів екс-учасниця шоу Рімма Тоноянц спеціально для Любові Соляник підготувала пісню про Тбілісі, батьківщину члена журі. Саме для Любові шоу завершилось зі сльозами на очах і на ностальгічній ноті. Усі члени журі закружляли у ритмі танцю, після чого, все ж, оголосили свій вибір учасників. П’ятіркою кращих стали: Катерина Мирна, Лілія Савело, Артем Шмигленко, Олександр Руденко та Анастасія Бакунова. Хоча й так зрозуміло, що всі семеро конкурсантів п’ятничного відбору потрапили до фіналу.
Наступного разу шоу відбудеться вже у суботу о 17.00. Що ж, до зустрічі на шоу!

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2011, 14:46 | Кобеляки | Культура та освіта
1. Сергій / 22 жовтня 2011, 15:31
Підтримую.
2. Танюха / 23 жовтня 2011, 14:03
Та цей "танцор " в любу дірку залізе і з любої вилізе сухим та чистим ! Я раз пішла в те Лембі - така параша ! Це зовсім не то шоу , що було в дк.
3. New York / 25 жовтня 2011, 20:08
Е-е-е, нє. Не нада ля-ля. Нікого я тут не критикував.
Я просто хотів поцікавитись, чому про шоу, яке вже давно гіменцем попахує, журналіст постійно пише, обходячи гострі кути. З кожним наступним шоу, з кожною статтею це стає все очевиднішим.

Все вірно: дійсно, будь-який дурень може критикувати. Як і всі інші.
До речі, хто воно такий, цей Сібіл?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації