Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах чиновника затримали за хабар

У Нових Санжарах чиновника затримали за хабар
Начальник одного з управлінь досягнув неймовірної дисципліни у своєму колективі. Його підлеглі не лише ходили на роботу, вони за це… ще й платили своєму шефу.
Працівники державної служби по боротьбі з економічною злочинністю зайнялися перевіркою цього керівника після ряду повідомлень. Так, його власна секретарка для того, щоб отримати премію і взагалі зберегти за собою посаду, була змушена передати начальнику 250 гривень. Для електрозварювальника, який працював у цій же структурі, «такса» була дещо більшою. За право працювати у організації він заплатив 400 гривень. Можливо, фактів вимагання було ще більше. Але правоохоронцям вистачило і цього.
Працівники Новосанжарської та Полтавської ДСБЕЗ узяли ласого до грошей начальника під спостереження. І незабаром затримали його «на гарячому». За надання позачергової тарифної відпустки шеф вимагав у механіка цілих 2500 гривень. Коли той передав йому оговорену суму, до кабінету хабарника миттєво увірвалися працівники міліції. За хвилину на зап’ястках ошелешеного шефа вже замкнулися наручники.
Наразі любитель «матеріального стимулювання» відповість перед Законом за частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Санкція даної частини статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Триває досудове слідство, зловмисник перебуває під вартою.
Тепер у камері ізолятора тимчасового тримання колишній керівник напевно картає себе за те, що брав ті кляті гроші. І, можливо, вже зараз щиро кається. Але, як ми усі знаємо, у нашій країні з корупцією борються постійно і нещадно. Тому, скоріш за все, колишнього начальника чекають кілька років невеселого життя за ґратами.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2011, 15:56 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації