Вхід | Реєстрація

«Пластиковий бунт» під стінами облдержадміністрації

«Пластиковий бунт» під стінами облдержадміністрації
Протестувальники, які з 21 жовтня ночують у наметовому містечку під стінами облдержадміністрації, узявши пластикові пляшки з наповнювачами, з 9-ї ранку понеділка сіли на сходах Полтавської облдержадміністрації, скандуючи свої вимоги. Пластиковими пляшками в такт вони б’ють об сходи, щоб привернути увагу до своїх вимог.
Вони скандували: "Рішення, рішення!",  "Губернатор, будь з народом!...", "Людям поверніть майно!", "Шовкоплясо-ананас!", "Замулу - до суду!" та "Соколова балка не ляже під палку".
Нагадаємо, мешканці Соколової балки (Новосанжарський район) хочуть повернути у власність села соціальні об'єкти, які зараз на балансі приватної агрофірми Володмира Замули. Йдеться про дитсад, клуб, дорогу, водонапорну башту та 16-квартирний житловий будинок на вул. Перемоги, 9-А.
Активісти також вимагають притягти до відповідальності депутата Новосанжарської райради Володимира Замулу, звільнити голову Новосанжарської районної державної адміністрації Сергія Шовкопляса.
Представникик влади вважають, що цей конфлікт потрібно вирішувати не за допомогою протестів, а в рамках існуючого законодавства - через суд.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2011, 14:13 | Полтава |
1. апекс-полтава / 24 жовтня 2011, 15:51
В селе не осталось мужчин,только мужеподобные женщины и женственные мужики.Были бы мужчины-они бы поговорили с Замулой по-мужски.Никакие суды вам не помогут при нынешней бандитской власти.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації