Вхід | Реєстрація

І знову замість роботи мер Кременчука – на матчі "Ворскли"

І знову замість роботи мер Кременчука – на матчі "Ворскли"
Втретє за останню декаду мер і його заступники та інші підлеглі відсутні на своїх робочих місцях під час закордонних матчів футбольного клубу «Ворскла».
Андрій Погрібний, який нині виконує обов’язки мера, коментує так: «Люди мають право на відпустку. А чи на футболі вони – я не знаю».
Учора, 20 жовтня, полтавська футбольна команда «Ворскла» здобула своє перше очко в Лізі Європи. Виступ «Ворскли» в Бельгії, в матчі з тамтешнім «Стандардом» став приводом для кременчуцьких журналістів поцікавитися, чи перебуваються на своїх робочих місцях заступники міського голови Віктор Калашник та Валерій Медведовський. А також завідуючий відділом охорони здоров’я Валерій Литвиненко?
Адже під час попередніх закордонних відряджень «Ворскли» вони брали відпустки.
Так само, як і мер Кременчука Олег Бабаєв. Цього разу ситуація не змінилася: усі любителі футболу у короткотривалих відпустках.
Сьогодні журналісти на невеличкому брифінгу по завершенню апаратної наради у міськвиконкомі підняли питання відсутності чиновників на робочих місцях. Цитуємо розмову з Андрієм Погрібним, який нині виконує обов’язки мера Кременчука:
– Андрію Михайловичу, хто з заступників міського голови учора був на футболі, на матчі «Ворскли»?
– Я не знаю. Я ж не був на футболі.

– А де тоді віце-мери Медведовський і Калашник. І начальник міського відділу охорони здоров’я Литвиненко?
– У відпустці.

– Але ж Валерій Литвиненко щойно вийшов із відпустки…
– Як я тобі можу прокоментувати? Ну є заява, підписана…

– Ви його відпускаєте три рази підряд…
– Є, напевне, на це підстави. У нас є спеціалісти, які цим займаються.

– Тобто Ви не вирішуєте цих питань?
– У нас є спеціаліст, який займається кадрами і він знає трудове законодавство…

– І кожен заступник сам по собі коли схоче, тоді й іде у відпустку?
– Ні, спеціаліст визначає, чи має він право на відпустку. Я не готовий сказати, чи у Литвиненка відпустка закінчилася. Мене більше цікавить питання порядку в лікарнях.

– Мер Олег Бабаєв висловив претензії головному лікарю дитячої лікарні Юрію Попенку саме за те, що він часто ходить у відпустки. Але Юрій Попенко пішов у відпустку за станом здоров’я як ліквідатор аварії на ЧАЕС. А тут люди покинули роботу, бо схотіли на футбол. Ви вважаєте це нормальним явищем?
– Я не буду це коментувати. Кожен із них має право піти у відпустку так само, як і ви на своїй роботі. Мені особисто простіше іти у відпустку не на тривалий час, а брати по кілька днів протягом року.

– Але ж чиновники не просто ідуть у відпустку. Вони кидають роботу заради футболу…
– Я не знаю, на футболі вони чи не на футболі. Думаю, і тобі не невідомо: на футболі вони чи не
на футболі. У Калашника був день народження. Людина поїхала відзначити свій день народження.

Як відомо, Полтавська футбольна команда «Ворскла» 20 жовтня в Бельгії у матчі третього туру Ліги Європи зіграла внічию з бельгійським «Стандардом» 0:0.
Нагадаємо: тиждень тому мер Кременчука Олег Бабаєв піддав різкій критиці головного лікаря дитячої лікарні міста Юрія Попенка за те, що той пішов у додаткову відпустку як учасник ліквідації аварії на ЧАЕС. Наслідком заочної критики мера стала відставка Юрія Попенка з посади головного лікаря.
Нині мер Олег Бабаєв узяв четверту за цей рік відпустку.

Автор: Юлія Билина, www.rkr.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2011, 16:48 | Кременчук |
1. Андрон / 24 жовтня 2011, 17:28
Що,"жаба" давить,писако?
2. неХохол / 25 жовтня 2011, 08:10
Ну ведь не в рабочее же время. Этот самый мэр недавно отругал при всех главврача детской больницы, мол, тот часто не бывает на роботе, а ведь сам уже четвертый или пятый раз за год идет в отпуск. Есть же рамки!
Посилання на exo.in.ua - вот, к стати, статья о главвраче.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації