Вхід | Реєстрація

«Металіст» - «Ворскла» - 2:2

«Металіст» - «Ворскла» - 2:2
У кожної з команд були свої мотивації. "Металіст" прагнути залишатися в лідерах українського футболу, а це ставати все складніше і складніше. Адже буквально перед звітним поєдинком "Шахтар" обіграв "Олександрію". Відповідно у "Металіста" теж потрібно було вигравати. "Ворскляни" ж також хочуть закріпитися на верхівці турнірної таблиці. Крім того, їм життєво необхідно було реабілітуватися перед уболівальниками і собою за програш "Металургові".
Переконливіше доводити претензії на перемогу стали харків'яни. Після флангової передачі, м'яч, зрикошетивши від Матвєєва, виявився на нозі у Клейтона Шавьєра. Той довго думати не став і відправив футбольний снаряд до далекого кута. Після гола харків'яни притиснули гостей до воріт, стараючись, мабуть, забити другого, щоб комфортніше себе почувати в цьому матчі. Відмінно пройшов по лівому флангу Соса. Аргентинець максимально наблизився до воріт і майже з нульового кута відпасував в опорну зону але ніхто з харків'ян не зміг пробити по воротях. Втім, на 37-ій хвилині Соса свій гол забив. Після пасу Тайсона, Соса вийшов практично наодинці з Долганським і зміг обіграти його - 2:0.
У другому таймі команди обмінялися небезпечними моментами. Ребенок міг забити харків'янам, але виручив Дишленкович. А ось у "Металіста" відмінно діяли представники аргентинської і бразильської діаспори. Тайсон пару разів небезпечно проходив до воріт Долганського, але захисника рятували в останню мить свого кіпера.
Супершанс був у опорника "Ворскли" Оберемко. Після розіграшу кутового Янузі скинув м'яч на лінію воротарською, а Андрій намагався пробити, але м'яч пройшов вище за перекладину.
Здаватися полтавчани не збиралися. Кривошеєнко пройшов правим флангом і віддав на Даллку. Арменд навісив в штрафну площу, де Безус в падінні через себе забив шикарний гол прямо під перекладину. Таке узяття воріт може претендувати на кращий гол цього туру - 2:1.
Після цього гра стала набагато цікавіша. Під кінець гри "Металіст" вже і думати забув про атаку - аби рахунок утримати. А "Ворскла" стала більше атакувати. Ребенок після довгого розіграшу штрафного, пробивав з 17-ти метрів - м'яч пролетів трохи вище за "дев'ятку" воріт Дишленковича.  На 89-ій хвилині полтавчани все-таки розкотили суперників. Даллку на правому фланзі обіграв двох, а потім ще на замаху прибрав Пшеничних і зробив просто надточний навіс на набігаючого Оберемко. Андрій з розгону вбив головою м'яч у ворота Дишленковича - 2:2. Мирон Маркевич після цього гола навіть достроково пішов в роздягальню.
У додатковий час полтавчани засіли на половині поля "Металіста", і спокійно контролюючи м'яч, дочекалися фінального свистка.

Автор: Андрій Іванов, прес-служба ФК «Ворскла»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 жовтня 2011, 13:42 | Полтава | Спорт і здоров'я
1. zevo / 2 листопада 2011, 13:52
...ний стид, а не стаття. Посміятися можна, та якось вже звик, що автори тримають пристойний рівень володіння пером. Краще б залишили статтю російською, ніж так перекласти. "Карколомний пас" та "пробити в торкання" - сильні звороти.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації