Вхід | Реєстрація

Кубок ветеранів виграє «Будівельник»

У неділю 9 жовтня у селі Пристанційне відбувся традиційний розіграш районного футбольного кубка ветеранів. Цього чудового недільного дня погода сприяла святковій атмосфері змагань.
Перед початком змагань футболістів привітав сільський голова Віталій Мазан. Він пригадав багатьох славнозвісних ветеранів-футболістів, які в свій час захищали честь малоперещепинського футболу та досягали успіху і перемог в районних чемпіонатах. Віталій Володимирович побажав спортсменам перемог та вдалої гри.
Змагання проводились за змішаною системою — в групі, де знаходились команди «Будівельник» (Пристанційне), «Чиста криниця» (Драбинівка), «Будівельник-Ветеран» перше місце посіла команда господарів турніру, яка переграла «Чисту криницю» (2:0) та «Будівельник-Ветеран» (1:0). Друге місце посіла «Чиста криниця», перегравши «Будівельник-Ветеран» з рахунком 3:0, на третьому —  «Будівельник-Ветеран». Друга путівка у фінал розігрувалась за олімпійською системою. «Оріль» (Лівенське) проти «Спарти» з Писарівки зіграла в суху нічию — 0:0, тож все вирішувало пробиття серії післяматчевих пенальті. Влучнішими виявились гравці «Орілі» — 4:2.
У матчі за третє місце футболісти «Чистої криниці» переграли «Старт» з мінімальним рахунком —1:0. І ось довгоочікуваний фінал. Гра проходила з перемінним успіхом, але господарі проводили більше атак, контролювали м’яч і перші досягли успіху, відкривши рахунок в першій половині зустрічі ефектним ударом метрів із 35. Та в другому таймі футболісти з Лівенського відновили превагу сильним та точним ударом з-за межі карного майданчика. У цій грі долю матчу також вирішувала серія одинадцятиметрових. Усі дев’ять ударів голкіпери були безсилі, але на останньому воротар «Будівельника» спарирував удар. Радісний галас усіх вболівальників сповістив про перемогу «Будівельника».
Сільський голова Віталій Мазан нагородив преможців: команду «Будівельник» (Пристанційне) перехідним кубком, грамотою за перше місце та грошовою винагородою. «Оріль» також отримала кубок та грамоту за друге місце, «Чиста криниця» отримала грамоту за третє місце та грошову винагороду. ВФСТ «Колос» висловлює вдячність ТОВ агрофірмі «Аршиця», її директору Олександру Ніколенку  за фінансову підтримку  проведення спортивного свята.

Автор: Віталій Баранович, спеціаліст ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2011, 15:19 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації