Вхід | Реєстрація

Ми — «ЕХО» Нових Санжар

Цей номер нашого тижневика не зовсім звичайний. У ньому ми нарешті спробували, як давно планували, розділити матеріали для кобеляцьких і новосанжарських читачів. Тепер у Ваших руках фактично перший примірник тижневика «ЕХО. Нові Санжари». У ньому на восьми сторінках буде розміщена інформація про події, які відбулися виключно у Новосанжарському районі. Так буде у цьому номері. І так буде надалі.
Звичайно, повністю відокремитися від згадки про Кобеляки нам не вдасться. Принаймні, не вдасться одразу. Іще протягом якогось часу у наших окремих частин — новосанжарської та кобеляцької — буде спільна обкладинка. І анонсований на ній матеріал таки йтиме у обидва інформаційних блоки — і для кобелячан, і для новосанжарців. У нас залишаться спільними оголошення і телепрограма. У всьому іншому ми будемо різними.
З часом, коли ми зможемо досягти потрібного для повного відокремлення тиражу, різними стануть і обкладинки. І у Кобеляк відтоді буде своє «ЕХО», у Нових Санжар — своє. Що це дасть нам і вам?
Нам, як журналістам, більше площі для наших матеріалів, спрямованих до конкретної читацької аудиторії. Кобелячани більше не читатимуть не дуже цікаві їм новосанжарські новини, а новосанжарці не нарікатимуть на засилля новин про далеку для них Кобеляччину. Натомість ми зможемо більше писати про наш район, про Нові Санжари, які завжди у центрі подій і дають багато інформаційних приводів. І про села, до багатьох  з яких раніше не доходили руки (і ноги). Зможемо писати про людей — талановитих, цікавих і суперечливих — з нашого району. Про тих, кого Ви знаєте, і про кого Вам буде цікаво читати.
Відокремленість дасть нам змогу ширше використовувати постійні рубрики та проводити більше опитувань, які принесуть у наші матеріали інтерактивність. Тобто, Ви зможете прочитати не лише думку журналіста з того чи іншого приводу, але і висловити свою.
Гострих та актуальних тем вистачатиме. Ми обов’язково писатимемо і про майбутній продаж землі, і про реформування у галузі медицини та освіти, і про плату за паї, і про ціни на молоко.
Всіх планів і задумів у коротенькій редакційній не перерахуєш, але хочемо пообіцяти головне — ми не будемо писати нудно, нецікаво і штамповано. І сподіваємось, що Ви будете разом з нами.

Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 листопада 2011, 11:43 | Нові Cанжари | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації