Вхід | Реєстрація

3-го листопада пройшла Х сесія Автозаводської райради м.Кременчука

3-го листопада пройшла Х сесія Автозаводської райради м.Кременчука

3-го листопада, пройшла чергова X сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука. У сесійній залі депутати заслухали звіт про виконання повноважень районною службою у справах дітей, та про хід виконання повноважень райвиконкому в галузі благоустрою території району за 9 місяців поточного року. Друге питання викликало бурхливе обговорення депутатів, які висловили деякі зауваження. Районна рада також розглянути питання організації звітів депутатів перед виборцями та затвердила Порядок надання дозволів на створення органів самоорганізації населення (будинкових комітетів) в Автозаводському районі. Крім того депутати розглянули низьку земельних питань.
В зв’язку з тим, що сесія проходила у День ракетних військ і артилерії, по закінченню офіційного засідання депутатів-ветеранів ракетних військ своїми піснями поздоровила відома кременчуцька співачка Лариса Баглаєнко.     


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2011, 09:40 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації