Вхід | Реєстрація

Бабуся поранилася самопалом, який її онук покинув на подвір’ї ще 5 років тому

Бабуся поранилася самопалом, який її онук покинув на подвір’ї ще 5 років тому
Приїхавши погостити до бабусі в село Мала Перещепина Новосанжарського району, 20-річний онука вирішив розважитися досить незвичним способом – змайструвати собі саморобний вогнепальний пристрій. Коли «конструктор» завершив роботи, він зарядив «іграшку» вибухонебезпечною речовиною та кулею і спробував вистрелити. На розчарування «майстра» пострілу не відбулося. Тож засмучений юнак покинув «винахід» на подвір’ї, де він пролежав 5-ть років, аж доки його не знайшла 74-річна бабуся.
Знайшовши на подвір’ї незрозумілу річ старенька вирішила, що вона може знадобитися в господарстві. На думку жінки, знахідка могла виконувати функції кочерги. Тож невдовзі господиня взялася перекидати небезпечною знахідкою дрова в гарячій печі. Раптом пролунав постріл. Після 5-ти років «забутий» саморобний вогнепальний пристрій під дією високих температур все ж таки спрацював. Внаслідок вибуху старенька отримала тілесні ушкодження у вигляді вогнепального поранення лівого зап’ястка.
Оговтавшись, жінка одразу звернулася по медичну допомогу до Новосанжарської центральної районної лікарні, де поранену негайно прооперували.
Про дану подію працівники медзакладу повідомили працівників Новосанжарського райвідділу міліції.
Наразі правоохоронці витвір онука вилучили з місця пригоди та направили на експертизу в дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Полтавській області. Після заключення експерта буде прийняте відповідне юридичне рішення.

Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2011, 15:47 | Нові Cанжари | Надзвичайне
1. New York / 10 листопада 2011, 07:03
1. Микола Гузченко пише:
«Якого хєра?»

Тому що "ВЗГ УМВС України в Полтавській області".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації