Вхід | Реєстрація

Не бройлери ж…

Якщо хтось не помітив, то акцентую: сталося те, про що так довго говорили, мріяли і вимагали. А якщо зовсім конкретно — відбулося розділення газети «ЕХО». Тобто, із минулого, 431-го номера «ЕХО» має дві повноцінні версії — кобеляцьку і новосанжарську. Вже кілька років деякі незадоволені читачі в запалі провінційного патріотизму кричали і бурчали: «Не потрібні нам ті Санжари!» або навпаки «Навіщо нам читати про Кобеляки!»
А ми не втомлювались відповідати: «Почекайте, все буде, випустимо дві, а можливо й три окремі газети». І врешті-решт, не так швидко, як прагнули, але випустили. Та й неможливо це було швидко зробити. Ми ж не бройлери, які на хімічних добавках за півтора місяці виростають. І спонсорів, меценатів, почесних президентів у «ЕХО», слава Богу,  не було й немає. Краще без них — потихеньку, без ривків, на свої, на кровні розвивати і вдосконалювати газету. З «ними», як відомо, швидше і легше. Але ж за все платити доводиться, у даному випадку — свободою.
Хоча особисто я вважаю (дозволю собі «якнути»), що читачі, які цікавитимуться виключно новосанжарським чи кобеляцьким «ЕХО», багато втратять. Кобелячани не читатимуть цікаві статті Володі Паршевлюка, а новосанжарці — наші. Та нічого, запит на розділення газет ми задовольнили, а там нехай люди самі вирішують. Тим більше, що в мережі Інтернет можна й надалі читати і кобеляцьке, і новосанжарське, і царичанське «ЕХО». Так, так, працює наша газета і в Царичанському районі. Не всі кобелячани знають, але вже більше року друкується обмежений тираж спеціального випуску з ексклюзивними царичанськими новинами. Дай, Боже, дожити і до окремого приорільського «ЕХО». Знову ж, потихеньку, помаленьку, без спонсорів і меценатів.
Звичайно ж, зовсім без новосанжарських матеріалів ми поки що обійтися не можемо. І обкладинка у газети — єдина для всіх версій. І якщо обкладинка в кінці-кінців стане різною для Санжар і Кобеляки, то спільні статті залишаться. Є ж чимало людей, яким цікаво, що відбувається у сусідньому районі. І теми є однаково цікаві як кобелячанам, так і новосанжарцям.
Так що сталося — розділилися. Читайте, пишіть, робіть зауваження. Хваліть і критикуйте. Ну й передплачуйте, звичайно! Картоплю викопали, городи зорали, можна й почитати.

Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2011, 19:57 | Кобеляки | Редакційна
1. Микола Гузченко / 17 листопада 2011, 12:50
5. водій пише:
«Прошу залишити мені у приватних повідомленнях любий номер мобільника належний адміністрації, котрий я зможу поповнювати завжди коли захочу і на скільки захочу.
»

Водій, поповнювати телефон - це для школярів. Будь мужиком - принеси 100 гривень налічманом.
Адреса: Фрунзе, 51. Ну або в будь-який з кіосків.
5. водій пише:
«Прошу залишити мені у приватних повідомленнях»

Тю, а чого зразу в приватних? То тобі фотку в приват подавай, то номер телефону... А як же інші читачі?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації