Вхід | Реєстрація

Тур третій: цікаво, але без сенсацій

Тур третій: цікаво, але без сенсацій
Третій тур міні-футбольного чемпіонату Нових Санжар виявився багатим на цікаві поєдинки. Але лідери і у першій, і у другій лізі так і не змінилися. Тому справжня боротьба за чемпіонство іще не розпочалася.
Суботні поєдинки розпочала зустріч між новосанжарською «Силою ради» та стовбинодолинським «Колосом». Фаворитами матчу вважалися новосанжарські футболісти. Вони, зрештою, підтвердили цей статус і перемогли з рахунком 10:2. Хоча, слід зауважити, що гравці «Колоса», навіть крупно програючи, мали достатньо шансів, щоб забити суперникам пару-трійку м’ячів. Але хибили навіть у стовідсотково гольових ситуаціях. Так форвард команди, добиваючи м’яч після сейву голкіпера, із двох метрів не влучив у порожні ворота. Зрештою «Колос» крупно програв і залишився на останньому місці. Але якщо команда нарешті почне реалізовувати свої численні моменти, то одразу ж почне набирати очки.
У іншому суботньому поєдинку новосанжарська «Ніка» на досвіді та класі перемогла драбинівську «Чисту криницю». Драбинівські футболісти були молодшими, швидшими та агресивнішими в атаках. Але більше забивали того дня футбольні ветерани «Ніки» — Гарець, Пеляк, Гура та Каблуков, які кожну комбінацію розігрували до вірного. 4:2 — і «Ніка» після поразки у стартовому поєдинку виграє вже другу поспіль зустріч.
У недільних матчах першої ліги також було зафіксовано кілька якщо не сенсаційних, то, принаймні, неочікуваних результатів. Так «Маяк» з Малого Кобелячка несподівано легко обіграв своїх географічних сусідів — «Авангард» з Попового. «Авангардівці» цього дня багато сперечалися, припускалися необов’язкових помилок, а тому закономірно програли — 5:3. У другому поєдинку забрідчанська «Ворскла» несподівано для багатьох обіграла новосанжарський «Стандарт» — 6:3, а форвард забрідчан Олександр Каламутиця забив у зустрічі чотири м’ячі.
Закінчували матчі першої ліги команди «Зоря» (Руденківка) та «Динамо» (Нові Санжари). Санжарські вболівальники сподівались, що хоч міліцейська команда зможе відібрати очки у лідерів. Але рівної боротьби у матчі не вийшло. Захисники «Динамо» двічі забували у своїй штрафній форварда руденківців Владислава Олійника. А той двічі не пробачав — 2:0. «Динамівці» у відповідь провели кілька гострих атак, але втілити їх у голи не зуміли. Не забили вони і десятиметровий штрафний удар — м’яч відлетів у поле від стійки. Ближче до перерви новосанжарські футболісти таки забили. Єдиний м’яч «динамівців» у першому таймі провів точним ударом у нижній кут новачок команди Ігор Романець. Але перелом у грі так і не настав. Владислав Олійник забив іще раз у першому таймі, а потім ще двічі у другому. Ще один м’яч додав інший гравець «Зорі» — Віталій Петін. «Динамо» ж у другому таймі відповіло лише голом Володимира Чумака і цілком по грі поступилося — 6:2. «Зоря» набирає 9 очок і стає одноосібним лідером вже після трьох турів.
У другій лізі досить цікавим видався поєдинок «Юності» із Галущиної Греблі із «Зорею-2» з Руденківки. Галущани добре почали матч і після голів Володимира Коби та Романа Губарика вели у рахунку — 2:0. Але футболісти «Зорі-2» продовжували тиснути на суперника і, зрештою, досягли успіху. Три голи Юрія Співака та один м’яч Івана Подовжнього принесли їм перемогу — 4:2. І перше місце у другій лізі. Принаймні, до наступного туру.
Футбольні подвиги земляків продовжили юніори із «Зорі-3». Вони каменя на камені не залишили від «Чкалова» — 7:1. Юні руденківські футболісти гасали по міні-футбольному полю від першої до останньої хвилини матчу. І цілком заслужено перемогли старших та більш досвідчених опонентів.
У третьому турі першу перемогу здобула лелюхівська «Ворона». А її лідер Юрій Нездойминога забив у ворота «Будівельника» із Пристанційного чотири голи. 5:3 — підсумкова перемога лелюхівських футболістів. Їхня друга команда — «Ворона-2» — у цьому турі знову поступилася. Цього разу сухомаячківському «Темпу» з рахунком 8:2. Єдиним гравцем «Вороної-2», до якого не лишилось претензій після гри — їх воротар Сергій Рудько, який не лише відбивав удари суперників на воротах, але й двічі реалізовував десятиметрові удари біля чужих воріт.
Новачок першості — команда «Чкаловець» із Великого Кобелячка — у своїй першій зустрічі розійшлася миром із новосанжарським «Метеором» — 4:4. Таким чином «метеори» втратили перші очки і відпустили у відрив «Зорю-2». Тепер доведеться наздоганяти.
Гонку бомбардирів першої ліги очолив Владислав Олійник із «Зорі-1», який забив суперникам 8 голів. У Сергія Дриги з «Маяка» — 7 м’ячів.
У другій лізі список голеадорів продовжує очолювати Володимир Коба із «Юності» — 11 голів. Але буквально на п’яти йому наступає Юрій Співак із «Зорі-2» — 10 голів.
Чемпіонат продовжує набирати обертів. Наступної суботи об 11:00 на уболівальників очікує новосанжарське дербі — «Сила ради» проти «Динамо». А у неділю об 11:00 «Зоря-1» випробує на міцність «Авангард». Приходьте, буде цікаво.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2011, 15:49 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації