Вхід | Реєстрація

В Полтаві молодь захищала право на протести

В Полтаві молодь захищала право на протести
15 листопада, поблизу Монументу Слави зібралася полтавська молодь, щоб захистити право на мирні протести.В рамках Всеукраїнської кампанії збору підписів під зверненням до Верховної Ради та Президента України щодо захисту права на мирні протести. Наразі у Верховний Раді знаходиться проект закону №2450, що встановлює обмеження для проведення будь-яких мирних протестів. В рамках акції молодь підготувала флешмоб.
– Ми не виборюємо права для якоїсь однієї організації чи групи людей, а за те, щоб кожний українець міг прийти на мирний протест, – розповів Віктор Трофименко, громадський діяч. – Мирний протест – це саме та форма, в якій громада може донести думку владі. Якщо ж цей законопроект приймуть, то це буде великі утиски прав громадян. Ми за рівні і відкриті можливості та права висловити свою думку кожному українцю.
Після флешмобу учасники цієї акції почали збирати підписи під зверненням до Верховної Ради та Президента України на захист права на мирні протести.

Автор: Денис Скриль, www.kolo.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2011, 14:18 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації