Вхід | Реєстрація

Чотири смерті за тиждень

Чотири смерті за тиждень
Ми вже повідомляли про трагедію, яка сталася 5-го листопада на Дніпродзержинському водосховищі поряд із селом Радянське. А через два дні надійшла нова трагічна звістка про загибель двох рибалок у Григоро-Бригадирівці.
Нагадаємо, що у першому випадку на водосховищі постраждали троє жителів Полтави. Човен, на якому вони перебували, перекинувся, і троє людей потрапили у холодну воду. Лише завдяки диву та місцевим рибалкам вдалося врятувати жінку. А тіла двох чоловіків не знайдені і до цього часу.
Минуло лише дві доби, як трагічне повідомлення надійшло із Григоро-Бригадирівки. Двоє місцевих жителів, які працювали на ставках, що належать приватному підприємцю з Кременчука, на одномісному човні вийшли на води Дніпродзержинського водосховища. І зникли.
Зникнення працівників виявив бригадир, котрий вранці приїхав на вивантаження риби. Чоловік одразу повідомив про ситуацію своєму керівництву і, зібравши інших робітників, розпочав пошуки. Близько 12-ї години в очеретах на Дніпродзержинському водосховищі знайшли напівзатоплений човен. Після цього надіслали повідомлення в Кобеляцький райвідділ внутрішніх справ. Почали шукати свідків. Але таких не виявилося. Чому двоє досвідчених рибалок вночі вийшли на воду на одномісному човні — наразі невідомо. У результаті багатогодинних пошуків було знайдено тіло одного з рибалок — 57-річного А. Повністю потонути йому не дала куртка, котра набрала у себе повітря і утримувала тіло на воді. Але ознак життя чоловік уже не подавав. У обох випадках звертає на себе увагу ігнорування постраждалими не лише техніки безпеки, а й елементарних вимог здорового глузду. Всі вони були досвідченими рибалками, які не вперше виходили на воду. Але в обох випадках ніхто не турбувався про безпеку. Григоробригадирівські рибалки пливли на човні, який розрахований лише на одну людину. Про рятувальні жилети й мови не було. Між тим, у одного із загиблих залишилося четверо дітей.

Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2011, 15:26 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації