Вхід | Реєстрація

11.11.11 у Кобеляках зафіксували пік одружень

11.11.11 у Кобеляках зафіксували пік одружень
11 листопада 2011 року працівники кобеляцького рацсу у місті зафіксували рекордну кількість одружень.
У Кобеляцькому РАЦСі «ЕХО» повідомили, що саме в день — 11.11.11 кількість бажаючих одружитися побила усі рекорди.
— Як для п’ятниці та листопада — кількість шлюбів, яку ми зафіксували сьогодні, є досить високою,— повідомила нам начальник відділу РАЦС Ірина Бутко. — 11.11.11 ми провели церемонію укладання шлюбів для шістьох пар. Проте тільки одна пара забажала проводити церемонію урочисто. А одна з них захотіла одружитися саме 11.11.11 об 11 годині. Їм дуже хотілося стати на весільний рушничок саме в цей час. Зараз, можна з впевненістю говорити, що для району це «пік» одружень. Останнім часом навіть на вихідних стільки пар не одружується: чотири-п’ять максимум. Думаю, магія чисел спрацювала.
Працівники РАЦСу намагалися задовольнити потреби всіх наречених, аби усі, хто хотів зареєструвати шлюб саме цього дня, мали змогу це зробити. Остання пара прийшла одружитися о пів на третю.
Проте, за словами Ірини Андріївни, магія чисел ніяк не може вплинути на те, наскільки міцним буде шлюб.
А от астрологи вважають, що шлюб, укладений 11.11.2011, сприятливий для зародження нової сім’ї. Цифра 11 складається із двох одиниць, які в сумі дають двійку. Це хороша цифра для молодят. Двійка — сімейне число. Проте дві одиниці символізують також боротьбу індивідуальностей. Кожен з молодят намагатиметься виокремитися, бути лідером. Одна одиниця — егоїстична. Одинадцятий місяць — листопад, теж складається з двох одиниць, а це символізує міцну сім’ю. Якщо загалом підрахувати усі цифри 11.11 2011, то в сумі вийде цифра вісім. Це щасливе число! Вісімка в сімейному житті означає стабільність, а насамперед — безкінечність. Тому укладений в цю магічну дату шлюб дасть підґрунтя для безперервного сімейного життя
Та загалом, чи ти одружишся 11.11.11, чи 10.12.11 — різниці немає. Магічні числа не можуть вплинути на почуття, тому що кожен —  коваль свого щастя. Те, при яких обставинах люди одружуються, у який час, якого дня, у якій залі — це все неважливо. Між чоловіком та жінкою просто має бути любов. А молодятам побажаємо миру у сім’ї, щастя та достатку.
Тепер нам залишається зачекати, чи буде у Кобеляках весільний «бум» 12.12.12?

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2011, 15:47 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації