Вхід | Реєстрація

На думку кобелячан, до Верховної Ради пройде шість партій

Хоча точна дата парламентських виборів ще не відома, та журналісти «ЕХО» вирішили дізнатись про політичні вподобання кобелячан і які з партій, на їхню думку, займуть лідерські позиції в парламенті.
Нами було опитано п’ятдесят респондентів. Кобелячан запитували, за яку партію чи  блок вони  проголосували б, якби вибори до парламенту відбулися найближчої неділі. Як вияснилось, основні фігуранти виборчих перегонів уже відомі. На думку кобелячан, потіснити їх практично нікому не вдасться. Дехто навіть висунув припущення, що це може вдатися лише у «парашутистів» з інших регіонів, які переб’ють місцевих грішми та авторитетом. Та це лише припущення…
За результатами опитування, до Верховної Ради пройдуть шість партій. Серед них Партія Регіонів, «Батьківщина», «Фронт змін», Комуністична партія, «Сильна Україна» та «Свобода».
Партія Регіонів набрала найбільше голосів — 13. З невеликим відривом — партія «Батьківщина» — 9 голосів. За ними йде партія «Фронт змін» яка набрала 7 голосів. Менше підтримали Комуністичну партію — 5, «Сильну Україну» — 4, «Свободу» — 3 голоси.
Не підтримали жодну з партій — дев’ятеро. Кілька кобелячан нам заявили, що на вибори не йтимуть принципово, мовляв, жодна з партій не викликає у них довіри.
Тетяна Іванівна, 45 років: «Я знаю, що переможе Партія Регіонів, адже мафія безсмертна! За кого не голосуй, все рівно переможуть «регіонали».
Тетяна, 25 років: «Я не підтримую жодну з партій. Та якщо у бюлетені не буде такого пункту, то оберу «Регіони», адже голосувала за цю партію з самого початку. Та все рівно, довіри вже немає ні до кого!»
Світлана Юріївна, 47 років: «Я голосувати не йтиму! Раніше «бютівцям» вірила, а тепер і тим не вірю. Обирати немає з кого!»
Надія Олександрівна, 48 років: «На виборах я підтримаю Партію Регіонів, адже я член партії і не змінюю своїх політичних уподобань».
Олег, 24 роки: «А мені по барабану хто переможе! Я в сучасних політиках розчарований і в краще майбутнє не вірю!»
Теодозія Данилівна, 44 роки: «Я підтримаю Комуністичну партію. При комунізмі жилося краще: і гроші завжди були, і їсти завжди що було. Та зрозуміло, що комунізм не повернеться. Сьогодні справжні комуністи не у Верховній раді сидять, а виходять на мітинги на Перше травня чи День Жовтневої революції».
Вікторія, 24 роки: «На сьогодні я не вірю нікому. Я проти «регіонів» і «БЮТу» однозначно. Хто-хто, та тільки не вони. Не знаю, можливо, моя думка ще зміниться…»
Інна Іванівна, 35 років: «Я підтримую «Батьківщину». Хоча б за те, що Юля всі соціальні пільги виплачувала. До цього голосувала за «Регіони», та моя думка кардинально змінилась».
Марія, 22 роки: «Я не вірю в те, що від моєї думки щось зміниться. Зізнаюсь, на вибори у мене немає ніякого бажання йти. Вони викликають у мене антипатію. Все рівно, давно відомо, хто переможе. Думаю, Партія Регіонів засіла на теренах України надовго».
Володимир Іванович, 60 років: «Я підтримую Комуністичну партію. Раніше, на сімдесят рублів можна було жити на широку ногу. А сьогодні?»
З проведеного опитування хай незначної частини кобелячан стає зрозуміло, що ніхто з них не вірить у краще майбутнє нашої держави, навіть зі зміною правлячої влади. Та чи правда це — побачимо вже незадовго після виборів.

Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2011, 16:17 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації