Вхід | Реєстрація

Через 20 днів у Кобеляках буде «людська» дорога

Через 20 днів у Кобеляках буде «людська» дорога
Роботи по ремонту автодороги Дніпропетровськ — Решетилівка у межах Кобеляцького району розпочалися, як завжди, наприкінці осені.
У середу кобелячани і гості міста були здивовані і вражені розмахом ремонтних робіт, які розпочалися на вулиці Шевченка. Потужна техніка, сотні робітників ліквідовували на дорозі так звану колійність — вирівнювали горби з канавами, які продавили у асфальті великовагові автомобілі.
Між тим, у міській раді, до якої днями співробітники «ЕХО» звертались за інформацією про можливі ремонтні роботи, нам нічого не розповіли. Як виявилось пізніше, керівництво міста дійсно не мало точної інформації про запланований ремонт.
Нам стало відомо, що гроші на ремонт доріг виділені одразу трьом потужним шляховим організаціям. Це кредитні ресурси, надані Урядом України. Шляховики не лише ліквідують колійність, а й постелять нове асфальтне покриття. Загальна довжина відремонтованих ділянок автошляху становитиме десять кілометрів. Роботи планують завершити за двадцять днів.
Якщо конкретизувати, то шляховики відновлять дорогу на ділянках від села Бережнівка до посту ДАІ, п’ятсот метрів шляху в селі Трояни та ще таку ж за розміром ділянку в селі Свічкареве.
У Кобеляках та поблизу райцентру відремонтують вулиці Червоноармійську та Шевченка (від Покрівської церкви до ЦРЛ), 500 метрів від мосту через Ворсклу і до виїзду з міста та від кафе «Калина» до розвилки на Красне і Світлогірське.
Отже, є надія, що вже в цьому році місцеві та заїжджі автомобілісти їздитимуть по «людських» дорогах.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2011, 14:28 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації