Вхід | Реєстрація

Відкрилася персональна виставка молодої художниці «У пошуках Жар-птиці»

У приміщенні Миргородського літературно-меморіального музею Давида Гурамішвілі відкрилася перша персональна виставка талановитої землячки, члена Миргородського об’єднання громадян «Творчість» та Миргородської міської громадської організації інвалідів «Перлина» Марини Сидоренко (Пельц). Виставка має поетичну назву «У пошуках Жар-птиці» і налічує 22 картини, більшість яких створено у 2009 році, вони написані олійними фарбами у різних жанрах.
Вернісаж картин репрезентує глядачам поетичний світ художниці, світ добра і краси, адже, крім таланту живописця, вона має ще й літературний. У творчому доробку Марини Анатоліївни є поетичні і прозові твори, написані російською та українською мовами.

Автор: www.mirgorod.osp-ua.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2009, 17:01 | Миргород | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації