Вхід | Реєстрація

«Ну шо, не чекала? Я – маніяк!»

«Ну шо, не чекала? Я – маніяк!»
У одному з парків Нових Санжар жінка зустріла чоловіка, який представився маніяком.
— Було це у п’ятницю, десь о пів на шосту вечора. Я йшла через парк воїнів-інтернаціоналістів у напрямку до «восьмого» магазину, — розповідає Олена, працівниця однієї з установ селища. — На вулиці було вже зовсім темно. Тільки місяць світив. Дивлюсь, назустріч мені йде чоловік. Обличчя його я не побачила — воно до половини було закрите капюшоном. Тільки губи було видно, і я побачила, що він усміхається. Підходить і каже: «Ну шо, не чекала? Я – маніяк!». Я спочатку злякалася, а потім кажу: «Чекала, чекала».
Чоловік підійшов до жінки впритул і почав шарити рукою по її стегнах.
— Я думаю, тікати — ще гірше буде. Хоч би він мене не прирізав нічим. Подивилась, а він у руці тримає «чвертку», а на ній зверху надітий стаканчик. Я йому і кажу: «Давай не будемо спішити, сядемо за столик, вип’ємо». Він погодився.
Жінка сіла за стіл з чоловіком, що назвався маніяком. Деякий час вони посиділи, а потім вона попросилася відійти. І пообіцяла одразу повернутися. А сама тільки відійшла від столика, одразу кинулася бігти. Так і втекла. А через кілька днів зустріла свого нічного знайомого ще раз.
— Я йшла вранці на роботу по мосту через Ворсклу. Дивлюсь, по іншій стороні по мосту йде він. І курточка та сама, і одяг той же. Він так по «мобілці» кричав, що я і голос впізнала. Але він так швидко пройшов і зник, що я і не зорієнтувалася.
Жінка говорить, що чоловік або не місцевий, або нещодавно з’вився у селищі. Принаймні, раніше вона його у Нових Санжарах не бачила. Після вечірньої зустрічі у парку жінка не стала звертатися до правоохоронців, вирішила, що у цьому немає потреби. Ми самі зателефонували до райвідділу міліції та поцікавились, чи не надходили до них повідомлення про появу маніяка. Правоохоронці таких звернень не фіксували.
Можливо, того темного вечора невідомий чоловік просто шукав собі товариша по пляшці, а можливо, справді хотів напасти на жінку. Принаймні, тепер Олена остерігається ввечері насамоті ходити осіннім парком. А вдень уважно придивляється до зустрічних чоловіків. Говорить, якщо зустріне нічного маніяка — обов’язково упізнає.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 листопада 2011, 08:29 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації