Вхід | Реєстрація

Районний тенісний турнір виграє Микола Коба

27-го листопада у спортивному залі Новосанжарського НВК відбувся районний тенісний турнір. У ньому взяли участь як найсильніші тенісисти району, так і молоді вихованці з Новосанжарської та Руденківської шкіл.
Змагання проводились за коловою системою у два етапи. На першому етапі спортсменів розділили на дві підгрупи по 8 учасників. До фінальної частини виходили по три учасники з кожної підгрупи. Після ряду цікавих та динамічних партій у кожній групі виділились перші трійки кращих тенісистів. До фінальної частини турніру вийшли Юрій Урєзченко, Григорій Табас, Микола Коба, Віталій Баранович, Костянтин Кривуля та Анатолій Петренко.
У фінальній частині кожна партія була напруженою і важкою для всіх тенісистів. Тому інтрига розподілу призових місць зберігалася до останньої зустрічі. Адже перед нею у чотирьох учасників було по 3 перемоги та по 2 поразки. У підсумку довелося підраховувати кількість усіх виграних та програних партій. І за результатами підрахунків переміг у районному турнірі з тенісу Микола Коба. Срібним призером став Костянтин Кривуля, бронзу отримав Юрій Урєзченко. На четвертому місці фінішував Віталій Баранович, на п’ятому — Григорій Табас. Замкнув групу фіналістів Анатолій Петренко.
Серед жінок перемогу здобула Оксана Воронько, на другому місці була Ольга Милогородська.
Усі переможці та призери турніру були нагороджені медалями та грамотами. Дуже приємно, що разом із досвідченими майстрами ракетки у турнірі взяли участь школярі Вітлай Урєзченко, Богдан Пальоний, Сергій Мінаєв, Ольга Милогородська. Вони виходили до тенісних столів поруч із своїми тренерами — Андрієм Любком та Юрієм Урєзченком. Будемо сподіватися, що на зміну одним чемпіонам прийдуть інші — молоді та майстерні спортсмени.


Автор: Віталій Баранович, фахівець І категорії ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2011, 13:42 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації