Вхід | Реєстрація

Книга про міліцію здобула перемогу в конкурсі «Краща книга Полтавщини»

11 грудня, за координацією Головного управління інформаційної та внутрішньої політики Полтавської облдержадміністрації, були підбиті підсумки обласного конкурсу «Краща книга Полтавщини». Кращу книгу обирали в рамках обласної Програми розвитку інформаційної сфери, книговидання та книгорозповсюдження на 2008-2010 роки. До журі увійшли представники Спілки краєзнавців, обласної громадської організації «Просвіта», журналісти, фахівці видавничої справи, архівісти, освітяни.
Серед переможців у номінації “Краще історико-краєзнавче видання” почесне призове місце здобула книга “Міліція Полтавщини за часів незалежності”, що була створена за ініціативою та під головуванням генерал-лейтенанта міліції Михайла Цимбалюка, начальника Головного управління МВС України в Полтавській області.
Нагадаємо, що офіційне представлення творчого доробку відбулося 28 вересня цього року у новобудові Головного управління МВС України в Полтавській області. На заході, окрім членів колегії і керівників галузевих служб міліції, були присутні почесні гості, натхненна співпраця яких «дала життя» цій книзі: колегія ветеранів ГУМВС на чолі з генерал-лейтенантом міліції Олексієм Міщенком і творчий колектив видавництва “Дивосвіт”.
Презентуючи книгу, Михайло Цимбалюк наголосив: "Книга “Міліція Полтавщини за часів незалежності" – це своєрідний літопис минулого і сьогодення міліції Полтавщини за часи розбудови незалежної України. Це панорама історичних фактів, культурних і духовних надбань, яскравих епізодів правоохоронної діяльності і видатних постатей регіональної ланки Міністерства внутрішніх справ України».
Поряд з цим, Михайло Михайлович відзначив і те, що авторському колективу вдалося закарбувати найяскравіші моменти діяльності підрозділів міліції Полтавської області останніх 18 років.
На завершення урочистого заходу очільник міліції Полтавщини відзначив присутніх ветеранів міліції відзнаками та почесними грамотами, а також окремо подякував творчому колективу видавничого агентства “Дивосвіт” за плідну співпрацю у створенні видання. На знак вдячності десятеро представників видавництва отримали з рук генерала конверти з грошима та квіти. Окремо Михайло Цимбалюк відзначив поетесу Марію Бойко, поезія якої уквітчала міліцейську книгу.
Перемога книги на обласному рівні – це спільний успіх всієї команди. Особовому складу Головного управління міліції на чолі зі своїм керманичем – Михайлом Цимбалюк – вдалося зібрати колосальний архів фотознімків, а також історичних фактів і знаменних подій з «життя» міліції Полтавщини. Злагоджена творча співпраця правоохоронців області зі спеціалістами видавництва “Дивосвіт” призвела до бажаного результату – перемоги в обласному конкурсі, з чим і вітаємо ініціаторів, виконавців і головних героїв даного проекту.

Автор: Алла Квіта інспектор ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації