Вхід | Реєстрація

Мер Кременчука знову дозволяє собі образливі жарти

Мер Кременчука знову дозволяє собі образливі жарти

Мер Кременчука Олег Бабаєв знову дозволяє собі принизливі жарти на адресу керівників міських служб. Причому "жартувати" мер звик публічно: на щотижневих апаратних нарадах, які він проводить по п'ятницях у міськвиконкомі.

Сьогодні, 16 грудня, розпочинаючи апаратну нараду, Олег Бабаєв поцікавився, чи всі запрошені на нараду з'явилися. Коли керівник оргвідділу міськвиконкому доповів, що відсутній начальник одного з міських підрозділів державної служби, мер так прокоментував його відсутність (цитуємо мовою оригіналу): "Трубу затікает задницей".

Буквально через хвилину людина, на адресу якої був висловлений коментар, зайшла в зал засідань. "А мы думали, что вы трубу задницей затыкаете... стальзавода", - повторив свій сумнівний жарт Олег Бабаєв.

Нагадаємо: днями Автозаводський суд міста Кременчука вирішив, що мер Олег Бабаєв не повинен вибачатися перед директором КЗТВ В'ячеславом Яворським за свій коментар, висловлений також на апаратній нараді у вересні за відсутності директора. Тоді мер Кременчука сказав, що лист до мерії директор заводу писав "мабуть, перебуваючи в п'яному угарі".

Суддя Автозаводського райсуду Анатолія Середи нічого образливого чи принизливого у цих словах не знайшов, вирішивши, що це є оціночним судженням, за яке не настає юридична відповідальність.
При цьому суд послався на європейську конвенцію «Про захист прав людини і основних свобод» та статтю 30 Закону України "Про інформацію".


Автор: Юлія Билина, www.rkr.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 грудня 2011, 16:17 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації