Вхід | Реєстрація

Почалася підготовка до виборів

Почалася підготовка до виборів

В Автозаводському районі почалася підготовка до чергових виборів Верховної Ради. Як повідомила на апаратній нараді Автозаводського райвиконкому заввідділом ведення Держреєстру виборців Інеса Мартиненко, від Центральної виборчої комісії отримано розпорядження щодо визначення меж виборчих дільниць з врахуванням вимог нового виборчого закону. Створити виборці дільниці необхідно до 31 грудня поточного року. Органам ведення держреєстру визначати межі виборчих дільниць запропоновано на підставі останніх місцевих виборів, але при цьому врахувати вимоги максимальної чисельності виборців – не більше 2500. То ж можливі деякі зміни при розподілі будинків по виборчим дільницям.

В Автозаводському районі м.Кременчука станом на 19 грудня до Державного реєстру виборців внесено 117 069 громадян. Це трохи менше, ніж було під час останніх місцевих виборів 31 жовтня 2010 року. Втім в районі постійно ведеться опрацювання нових даних та уточнення списку виборців, так що ця цифра постійно змінюється. За кількістю виборців Автозаводський район є найбільшим у Полтавській області.

Заввідділом ведення Держреєстру виборців в Автозаводському районі Інеса Мартиненко звертається до всіх мешканців району з проханням своєчасно перевіряти свої персональні дані в держреєстрі при зміні адреси реєстрації чи інших даних. Особливо це стосується жителів приватного сектору.

До відділу можна подзвонити за телефонами - 77-02-80, 77-76-11, 77-69-46 у робочі дні з 8.00 до 17.00.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2011, 08:51 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації